Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin Uimastadikalla rantalentistreenejä huippuohjauksessa

Jaa

Helsingin Uimastadionin kahdella huippukuntoisella beach volley -kentällä järjestetään avoimet rantalentistreenit 3.–6. heinäkuuta. Maanantaista torstaihin kentillä harjoitellaan Hietsu Beach Volley -seuran ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella, ja maanantaina 3.7. treenioppia tulee myös aivan valtakunnan terävimmältä huipputasolta, sillä maajoukkuepeluri Jyrki Nurminen on paikalla tarjoamassa rantalentisvinkkejä.

Uimastadionilla opitaan rantalentopalloniksejä 3.-6.7. Kuva: Akifoto oy
Uimastadionilla opitaan rantalentopalloniksejä 3.-6.7. Kuva: Akifoto oy

Maanantaina 3.7. Uimastadikan rantalentistreenit järjestetään kello 13.00–15.00, muina treenipäivinä, eli 4.–6.7., harjoitellaan kello 16.00–18.00.

Rantalentistreeneissä keskitytään peruskosketuksiin, mutta osallistujien tason ja toiveiden mukaan harjoitellaan myös pelitilanteita ja -taktiikoita. Harjoituksiin ei ole kuitenkaan minkäänlaista tasovaatimusta, joten treenaamaan voivat tulla kaikki yli 15-vuotiaat aloittelijat kuin kokeneemmatkin pelaajat.

3.–6.7. järjestettävät rantalentistreenit sisältyvät Uimastadionin sisäänpääsymaksuun (aikuiset 4e / 7-17v lapset 2e /  muut 2,50e). Tapahtumilla on säävaraus.

Beach volley valtaa Stadin
Hietsu Beach Volleyn -seuran järjestämä jo perinteinen beach volleyn superviikko yhdistää lajin ystävät ikään ja tasoon katsomatta 10.–16.7. Viikon aikana Helsingin Hietarannan lukuisilla kentillä ja koko viikon huipentavassa Kansalaistorin SM-kiertueen osakilpailussa nähdään yhteensä yli 600 pelaajaa harrastelijasta Suomen huippuihin. Lisätietoja SM-kiertueen osakilpailusta eli Lähitapiola Helsinki Openista voi lukea osoitteesta www.hbv.fi/helsinkiopen.
Superviikon tapahtumiin on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Uimastadion
Hietsu Beach Volley
Beach volleyn superviikko

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teemu Haukilahti
Uimastadion, liikuntapaikkamestari
puh. 040 355 8622, sähköposti teemu.haukilahti@hel.fi

Pekka Törmä
Hietsu Beach Volley
sähköposti pekka.torma@gmail.com

Kuvat

Uimastadionilla opitaan rantalentopalloniksejä 3.-6.7. Kuva: Akifoto oy
Uimastadionilla opitaan rantalentopalloniksejä 3.-6.7. Kuva: Akifoto oy
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme