Mellakka Helsinki

Helsingin uuttavuotta juhlitaan Kansalaistorilla

Jaa

Helsingin Kansalaistorilla vietetään uudenvuodenaattona 31.12.2017 jälleen koko kaupungin yhteistä juhlaa.

Kuva: Suomi100
Kuva: Suomi100

Uusi vuosi otetaan vastaan Kansalaistorilla näyttävin menoin elämyksellisten esitysten ja tietysti massiivisen ilotulituksen saattelemana. Perheen pienimmät on Helsingin kaupungin järjestämässä tapahtumassa huomioitu omalla alkuillan ohjelmalla.

"Helsingin uusivuosi on täynnä tulta, kimalletta, elämyksiä ja yhteisöllistä juhlatunnelmaa! Kansalaistorille mahtuvat juhlimaan kaikki, ja säästä riippuen paikalle odotetaankin 40 000–50 000 ihmistä. Lisäksi pätkä Mannerheimintietä suljetaan liikenteeltä klo 23 alkaen, jolloin juhlakansa pääsee valtaamaan myös yhden Helsingin vilkkaimmin liikennöidyistä kaduista”, vastaava tuottaja Susa Nokelainen kertoo.

Juhlista pääsee nauttimaan myös ympäri Suomen kotoa käsin Ylen televisioinnin kautta. Suora lähetys Helsingin uudestavuodesta nähdään Yle TV2:lla 31.12.2017 klo 23.00–01.00.

Mukana Suomen eturivin artisteja, suosikkijuontajat, tanssia ja sirkustaidetta

Illan aikana yleisöä viihdyttävät pitkän linjan rockmuusikko, hittitehtailija Anssi Kela, Antaudun-menestysalbumillaan soittolistoja dominoinut Reino Nordin sekä Tähdet, tähdet -ohjelmassakin ihastuttanut bluesmuusikko Erja Lyytinen. Show’ta värittävät myös FRII dancers -ryhmän tanssiesitykset ja eri taiteenmuotoja yhdistelevä nykysirkusryhmä Agit Cirk. DJ Orion tanssittaa juhlakansaa sekä ennen että jälkeen show’n.

Helsingin uudenvuoden show’n juontavat YleX:ltä tutut Jenspa ja Alma eli Jenni Poikelus ja Alma Hätönen. Tapahtumassa kuullaan lisäksi pormestari Jan Vapaavuoren puhe. Juhlat huipentuvat massiiviseen ilotulitukseen, joka kunnioittaa 100-vuotiaan Suomen juhlavuoden päätöstä ja toivottaa näyttävästi tervetulleeksi uuden vuoden.

Perheohjelman kruunaa lasten oma ilotulitus

Ennen varsinaista show’ta Kansalaistorilla vietetään alkuillan uudenvuodenjuhlaa perheen kesken. Kansainvälisesti palkitun taiteilijaryhmä Maria Baric Companyn musiikkia, tulta, teatteria, tanssia ja sirkusta yhdistelevä Toiveiden taivas - kohtaamisia unelmien äärellä kuljettaa yleisön unelmien äärelle. Suomen 100-vuotisjuhlavuodelle suunniteltu esitys kietoutuu vahvasti elävän tulen ympärille. Taiteilijat ovat vuoden aikana kiertäneet ympäri Suomea keräämässä tarinoita ihmisten haaveista, ja jokainen esityksessä sytytettävä tuli symboloi uutta, liekkiin leimahtavaa unelmaa. Ennen esitystä yleisö saa käydä viemässä omia toiveitaan Uudenvuoden toiveiden telttaan. Koko perheen ohjelma päättyy lasten omaan ilotulitukseen klo 17.30.

Helsingin uusivuosi

Su 31.12.2017 Kansalaistori

Koko perheen ohjelma:
16.00–16.45 Uudenvuoden toiveiden teltta
17.00–17.30 Maria Baric Company: Toiveiden taivas – kohtaamisia unelmien äärellä
17.30 Lasten ilotulitus

Iltaohjelma:
22.00–23.00 DJ Orion, lämmittelyohjelmaa
23.00–00.00 Uudenvuoden show
00.00–00.05 Ilotulitus
00.05–01.00 DJ Orion

Suora lähetys Helsingin uudestavuodesta nähdään TV2:lla klo 23.00–01.00. Show’n loputtua ilotulituksen jälkeen lähetyksessä näytetään kuvaa ja tunnelmia Kansalaistorilta.

***

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtumaa koordinoivat Helsinki Marketingin Susa Nokelainen ja Marianne Saukkonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Median yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Annina Pikkumäki
Mellakka Helsinki
+358 40 575 5776
annina@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Kuva: Suomi100
Kuva: Suomi100
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Olli Osara luotsaa Black Eye -älypuhelinlinssit maailmalle – Lumilautailijoiden perustama yritys ylitti jo miljoonan euron liikevaihdon12.3.2018 09:14Tiedote

Tiedote 12.3.2018 Helsinkiläinen Eye Caramba Oy on kiinnittänyt toimitusjohtajakseen Olli Osaran. Osara tunnetaan pitkästä urastaan Suunnolla muun muassa liiketoimintajohtajana ja globaalina myyntijohtajana. Eye Caramba Oy suunnittelee, valmistaa ja myy kuvauslinssejä ja -tarvikkeita älypuhelinten kameroihin Black Eye -tuotemerkillä. Yrityksen ovat perustaneet skeittaaja ja ammattivalokuvaaja Arto Ekman sekä ammattilumilautailijat Eero Ettala ja Fredu Sirviö. Bisnesidea lähti tarpeesta pystyä jakamaan laadukasta kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan helposti ja reaaliaikaisesti. “Huomasimme, että kännyköiden kamerat alkoivat laadullisesti olemaan riittävän hyviä laskureissujen kuvaamiseen ja mahdollistivat myös kuvien ja videoiden nopean jakamisen. Ongelmaksi muodostui vain, että kohde oli aina joko liian kaukana tai liian lähellä. Aloimme kehittämään lisälinssejä, joilla kuvakulmat saatiin mahdollisimman samankaltaiseksi kuin mihin olimme tottuneet ammattikuvaajien kanssa”, Eero Ettala

Naperosta nautiskelijaksi – herkullisessa uutuuskirjassa kokataan koko perheelle19.2.2018 08:53Tiedote

Mitä syntyi, kun kolme äitiä, intohimoista kokkaajaa ja ruokabloggaajaa tapasivat toisensa? Syntyi ajatus ruokakirjasta, joka tarjoaa herkullisia ja terveellisiä sormiruokailuun sopivia reseptejä niin kiinteisiin ruokiin totutteleville vauvoille, taaperoille kuin koko perheelle. Syntyi teos, joka innostaa kokemattomankin kokin tarttumaan kauhaan ja kokeilemaan, miten helppoa ruoan laittaminen voi olla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme