Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin valtuusto teki valintoja ja hyväksyi rakentamista raiteiden varrelle

7.6.2017 21:31 | Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Jaa

Helsingin uusi kaupunginvaltuusto valitsi kaupungille pormestarin ja apulaispormestarit sekä kaupunginhallituksen, lautakunnat ja muut keskeiset toimielimet. Kaikkien valittujen nimet löytyvät päätöstiedotteesta.

Valtuusto hyväksyi myös kolme asemakaavaa. Pirjontien ja Pirkkolantien kaava, Fallkullan kiilan kaava ja Kontulan keskuksen kaava mahdollistavat kaikki uutta täydennysrakentamista raiteiden varrelle.

Pirjontien ja Pirkkolantien kaava tuo uusia asuntoja ja asukkaita Raide-Jokerin varrelle ja Fallkullan kiilan kaava ja Kontulan keskuksen kaava radan ja metron varrelle. Yhteensä nämä kolme kaavaa mahdollistavat asuntojen rakentamisen lähes 2500 helsinkiläiselle.

Valtuusto hyväksyi vilkkaan keskustelun jälkeen selvin luvuin Jätkäsaaren tornihotellin ja kongressikeskuksen tontin myymisen Jätkäsaari Invest Ab:lle.

Kaupunginvaltuuston kaikki päätökset julkaistaan täällä.

Valtuuston äänestyskartat ja muuta tietoa valtuuston kokouksesta julkaistaan Helsinki-kanavalla videotallenteen yhteydessä, www.helsinkikanava.fi

Tapio Kari
Viestintäpäällikkö
Helsingin kaupunginkanslia
gsm 040 844 6015
tapio.kari@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pitkäaikaistyöttömien määrä alenee Helsingissä vauhdikkaasti2.8.2017 12:59Tiedote

Helsingin työpaikkamäärä on kasvussa, sillä vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla työpaikkoja oli kaksi prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Työpaikkamäärät kasvoivat nopeimmin rakentamisen, ammatillisen, tieteellisen ja teknisen toiminnan sekä hallinto- ja tukipalvelutoiminnan toimialoilla. Sen sijaan kuljetus ja varastointi, terveys- ja sosiaalipalvelut, muu palvelutoiminta ja kaupan ala menettivät työpaikkoja. Tiedot perustuvat Tilastokeskuksen työvoimatutkimukseen ja ovat luonteeltaan suuntaa antavia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme