Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin valtuustossa maakunta- ja sote-uudistus 4.4.2018

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuusto kokoontuu ylimääräiseen istuntoon keskiviikkona 4.4. klo 18.00. Kokouksen asiana on Helsingin kaupungin lausunto maakunta- ja sote-uudistuksesta.

Kokouksen esityslista on julkaistu valtuuston verkkosivuilla: Esityslista 2018-04-04

Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteesta www.helsinkikanava.fi sekä myös paikan päällä istuntosalin yleisölehteriltä. Sisäänkäynti on osoitteesta Sofiankatu 3.

Tiedotusvälineiden edustajille, toimittajille ja kuvajille on varattu paikkoja istuntosalin virkamies- ja lehdistöaitiossa. Mikäli kuvaajat haluavat kuvata istuntosalissa kokouksen aikana, voi pyynnön tehdä kaupunginkanslian viestintään (yhteystiedot alla). Toimittajien ja kuvaajien ilmoittautuminen ja kulku valtuustosaliin on osoitteesta Aleksanterinkatu 20. 

Lisätietoja median edustajille Toimittajat valtuuston kokouksissa -ohjeesta.

Utlåtande om vård- och landskapsreformen i Helsingforsfullmäktige

Helsingfors stadsfullmäktige håller ett extra sammanträde onsdag 4 april kl. 18.00. Det ärende som behandlas vid sammanträdet gäller ett utlåtande från Helsingfors stad om landskaps- och vårdreformen.

Föredragningslistan för sammanträdet har publicerats på fullmäktiges webbplats: Föredragningslista 2018-04-04

Sammanträdet kan följas i direktsändning på www.helsingforskanalen.fi eller följas på plats på fullmäktigesalens publikläktare. Ingången sker via Sofiegatan 3.

Det har reserverats platser för mediernas företrädare, redaktörer och fotografer på tjänstemanna- och pressläktaren i sessionssalen. Om fotografer vill ta bilder i sessionssalen under sammanträdet, kan de göra en begäran hos stadskansliets kommunikation (kontaktinformation nedan). Redaktörerna och fotograferna anmäler sig och kommer in till sessionssalen genom ingången på Alexandersgatan 20.

Mer information till mediernas företrädare i anvisningarna Redaktörer och fotografer på fullmäktiges sammanträden.

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Maisa Hopeakunnas
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
0405096410
maisa.hopeakunnas@hel.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin Tukkutorin ja Teurastamon alueen innovaatiokilpailu käynnistyy12.10.2018 13:36Tiedote

Tänään starttaavassa Tukkutorin ja Teurastamon kaikille avoimessa innovaatiokilpailussa haetaan palveluiden ja monipuolisen yritystoiminnan kehittämiseen uusia ideoita ja jo pidemmälle kehitettyjä ratkaisuja. Parhaille ehdotuksille myönnetään 1 000 - 50 000 euroa uusien palvelu- ja tuoteinnovaatioiden pilotointiin talven ja kevään 2019 aikana. Lisäksi innovatiivisimpien ideoiden jatkokehitystä edistetään hankkimalla tutkimusta ja lisäselvityksiä sekä järjestämällä mentorointia muun muassa kansainvälistymiseen.

5G-ilmanlaatutiedon tuottamiseen 4,6 miljoonan euron EU-rahoitus Helsingille ja Helsingin yliopistolle11.10.2018 14:09Tiedote

Helsingin kaupungin vetämä ilmanlaadun mittaamiseen ja parantamiseen liittyvä HOPE-hanke valittiin rahoitettavaksi EU:n Urban Innovative Actions (UIA) -ohjelmasta. Avointa testialustaa, kattavaa sensoridataa, verkkoteknologiaa ja suomalaista huippuosaamista hyödyntämällä hankkeessa luodaan edellytyksiä uusille palveluille ja uudelle liiketoiminnalle. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 5,7 miljoonaa euroa, josta EU-tuki kattaa 4,6 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme