Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin valtuustossa maakunta- ja sote-uudistus 4.4.2018

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuusto kokoontuu ylimääräiseen istuntoon keskiviikkona 4.4. klo 18.00. Kokouksen asiana on Helsingin kaupungin lausunto maakunta- ja sote-uudistuksesta.

Kokouksen esityslista on julkaistu valtuuston verkkosivuilla: Esityslista 2018-04-04

Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteesta www.helsinkikanava.fi sekä myös paikan päällä istuntosalin yleisölehteriltä. Sisäänkäynti on osoitteesta Sofiankatu 3.

Tiedotusvälineiden edustajille, toimittajille ja kuvajille on varattu paikkoja istuntosalin virkamies- ja lehdistöaitiossa. Mikäli kuvaajat haluavat kuvata istuntosalissa kokouksen aikana, voi pyynnön tehdä kaupunginkanslian viestintään (yhteystiedot alla). Toimittajien ja kuvaajien ilmoittautuminen ja kulku valtuustosaliin on osoitteesta Aleksanterinkatu 20. 

Lisätietoja median edustajille Toimittajat valtuuston kokouksissa -ohjeesta.

Utlåtande om vård- och landskapsreformen i Helsingforsfullmäktige

Helsingfors stadsfullmäktige håller ett extra sammanträde onsdag 4 april kl. 18.00. Det ärende som behandlas vid sammanträdet gäller ett utlåtande från Helsingfors stad om landskaps- och vårdreformen.

Föredragningslistan för sammanträdet har publicerats på fullmäktiges webbplats: Föredragningslista 2018-04-04

Sammanträdet kan följas i direktsändning på www.helsingforskanalen.fi eller följas på plats på fullmäktigesalens publikläktare. Ingången sker via Sofiegatan 3.

Det har reserverats platser för mediernas företrädare, redaktörer och fotografer på tjänstemanna- och pressläktaren i sessionssalen. Om fotografer vill ta bilder i sessionssalen under sammanträdet, kan de göra en begäran hos stadskansliets kommunikation (kontaktinformation nedan). Redaktörerna och fotograferna anmäler sig och kommer in till sessionssalen genom ingången på Alexandersgatan 20.

Mer information till mediernas företrädare i anvisningarna Redaktörer och fotografer på fullmäktiges sammanträden.

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Maisa Hopeakunnas
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
0405096410
maisa.hopeakunnas@hel.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuusto käsitteli valtuutettujen aloitteita14.2.2019 00:06:56Tiedote

Kaupunginvaltuuston kokouksessa käytiin keskiviikkoiltana 13.2. laaja aloitekäsittely, jonka aikana käsiteltiin 15 valtuutettujen tekemää aloitetta. Erityisesti valtuutettu Atte Harjanteen aloite liha- ja maitotuotteiden kulutuksen puolittamiseksi kaupunkikonsernissa vuoteen 2025 mennessä johti pitkään keskusteluun. Tiukan äänestyksen jälkeen asia palautettiin valmisteluun ja kaupungilta edellytetään suunnitelmaa tämän tavoitteen toteuttamiseksi.

Helsingin Mukana-ohjelma hakee systeemisiä ratkaisuja syrjäytymisen ehkäisyyn12.2.2019 09:00:14Tiedote

Syrjäytyminen on usein kasauma vastoinkäymisiä ja huonoja lähtökohtia. Nuoren ihmisen kohdalla riskit voivat sekoittua viheliäiseksi vyyhdiksi, josta on vaikea erottaa, mikä tekijä oli sen alullepanija. Helsinki käynnistää laajan ja kokonaisvaltaisen Mukana-ohjelman, joka tähtää lasten ja nuorten syrjäytymisen, sen ylisukupolvisen periytymisen ja alueellisen eriytymisen vähenemiseen Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme