Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin valtuustossa maakunta- ja sote-uudistus 4.4.2018

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuusto kokoontuu ylimääräiseen istuntoon keskiviikkona 4.4. klo 18.00. Kokouksen asiana on Helsingin kaupungin lausunto maakunta- ja sote-uudistuksesta.

Kokouksen esityslista on julkaistu valtuuston verkkosivuilla: Esityslista 2018-04-04

Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteesta www.helsinkikanava.fi sekä myös paikan päällä istuntosalin yleisölehteriltä. Sisäänkäynti on osoitteesta Sofiankatu 3.

Tiedotusvälineiden edustajille, toimittajille ja kuvajille on varattu paikkoja istuntosalin virkamies- ja lehdistöaitiossa. Mikäli kuvaajat haluavat kuvata istuntosalissa kokouksen aikana, voi pyynnön tehdä kaupunginkanslian viestintään (yhteystiedot alla). Toimittajien ja kuvaajien ilmoittautuminen ja kulku valtuustosaliin on osoitteesta Aleksanterinkatu 20. 

Lisätietoja median edustajille Toimittajat valtuuston kokouksissa -ohjeesta.

Utlåtande om vård- och landskapsreformen i Helsingforsfullmäktige

Helsingfors stadsfullmäktige håller ett extra sammanträde onsdag 4 april kl. 18.00. Det ärende som behandlas vid sammanträdet gäller ett utlåtande från Helsingfors stad om landskaps- och vårdreformen.

Föredragningslistan för sammanträdet har publicerats på fullmäktiges webbplats: Föredragningslista 2018-04-04

Sammanträdet kan följas i direktsändning på www.helsingforskanalen.fi eller följas på plats på fullmäktigesalens publikläktare. Ingången sker via Sofiegatan 3.

Det har reserverats platser för mediernas företrädare, redaktörer och fotografer på tjänstemanna- och pressläktaren i sessionssalen. Om fotografer vill ta bilder i sessionssalen under sammanträdet, kan de göra en begäran hos stadskansliets kommunikation (kontaktinformation nedan). Redaktörerna och fotograferna anmäler sig och kommer in till sessionssalen genom ingången på Alexandersgatan 20.

Mer information till mediernas företrädare i anvisningarna Redaktörer och fotografer på fullmäktiges sammanträden.

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Maisa Hopeakunnas
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
0405096410
maisa.hopeakunnas@hel.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Katutöiden rytminmuutos – Helsinki aloittaa mittavan hankkeen katutöistä aiheutuvien haittojen vähentämiseksi29.11.2018 10:51Tiedote

Helsinki on kehittyvä kaupunki, jossa tehdään myös tulevaisuudessa tuhansia erikokoisia katutöitä vuosittain. Maailman toimivimmassa kaupungissa katutyöt tulee hoitaa tavalla, joka häiritsee kaupunkilaisten arkea mahdollisimman vähän. Kaupunki aloittaa laaja-alaisen hankkeen, jonka tavoitteena on tuottaa systeemisiä ja kulttuurisia muutoksia, joiden avulla katutöistä kaupunkilaisille aiheutuvaa haittaa merkittävästi vähennetään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme