Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin valtuustossa maakunta- ja sote-uudistus 4.4.2018

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuusto kokoontuu ylimääräiseen istuntoon keskiviikkona 4.4. klo 18.00. Kokouksen asiana on Helsingin kaupungin lausunto maakunta- ja sote-uudistuksesta.

Kokouksen esityslista on julkaistu valtuuston verkkosivuilla: Esityslista 2018-04-04

Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteesta www.helsinkikanava.fi sekä myös paikan päällä istuntosalin yleisölehteriltä. Sisäänkäynti on osoitteesta Sofiankatu 3.

Tiedotusvälineiden edustajille, toimittajille ja kuvajille on varattu paikkoja istuntosalin virkamies- ja lehdistöaitiossa. Mikäli kuvaajat haluavat kuvata istuntosalissa kokouksen aikana, voi pyynnön tehdä kaupunginkanslian viestintään (yhteystiedot alla). Toimittajien ja kuvaajien ilmoittautuminen ja kulku valtuustosaliin on osoitteesta Aleksanterinkatu 20. 

Lisätietoja median edustajille Toimittajat valtuuston kokouksissa -ohjeesta.

Utlåtande om vård- och landskapsreformen i Helsingforsfullmäktige

Helsingfors stadsfullmäktige håller ett extra sammanträde onsdag 4 april kl. 18.00. Det ärende som behandlas vid sammanträdet gäller ett utlåtande från Helsingfors stad om landskaps- och vårdreformen.

Föredragningslistan för sammanträdet har publicerats på fullmäktiges webbplats: Föredragningslista 2018-04-04

Sammanträdet kan följas i direktsändning på www.helsingforskanalen.fi eller följas på plats på fullmäktigesalens publikläktare. Ingången sker via Sofiegatan 3.

Det har reserverats platser för mediernas företrädare, redaktörer och fotografer på tjänstemanna- och pressläktaren i sessionssalen. Om fotografer vill ta bilder i sessionssalen under sammanträdet, kan de göra en begäran hos stadskansliets kommunikation (kontaktinformation nedan). Redaktörerna och fotograferna anmäler sig och kommer in till sessionssalen genom ingången på Alexandersgatan 20.

Mer information till mediernas företrädare i anvisningarna Redaktörer och fotografer på fullmäktiges sammanträden.

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Maisa Hopeakunnas
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
0405096410
maisa.hopeakunnas@hel.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin uusille asuinalueille tulee muovinkeräysjärjestelmät21.6.2018 10:05Tiedote

Jätkäsaaressa, Kalasatamassa ja Kruunuvuorenrannassa alkaa alueellinen kiinteistökohtainen muovinkeräys ensi syksynä. Muovipakkausten keräysmahdollisuus on ollut erityisesti toivottua alueen asukaspalautteessa. Alueiden jätteenkeräysjärjestelmiin tehdään muutoksia, jotka mahdollistavat muovinkeräyksen etupainotteisesti velvoittavaan lainsäädäntöön nähden. Muovipakkausten erilliskeräys ei ole vielä velvoitteena HSY:n jätehuoltomääräyksissä eikä EU:n jätedirektiivissä, mutta esimerkiksi EU tullee edellyttämään muovipakkausten kierrätysasteen nostoa lähivuosina.

Asuntotuotantoa mahdollistava asemakaavavaranto on kasvanut pääkaupunkiseudulla20.6.2018 14:09Tiedote

Asemakaavavaranto, joka mahdollistaa asuntotuotannon, on kasvanut pääkaupunkiseudulla 2010-luvulla. Vuoden 2018 alussa voimassa olleissa seudun asemakaavoissa oli käyttämätöntä rakennusoikeutta hieman yli 7,7 miljoonaa kerrosneliömetriä. Määrä oli 1,2 miljoonaa enemmän kuin vuonna 2011. Vuoden 2017 aikana varannon kasvua kertyi pääkaupunkiseudulla yli 200 000 kerrosneliömetriä. Pääkaupunkiseudun reipas asuntotuotantovauhti ei siis ainakaan vielä ole kääntänyt asuntovarannon määrää laskuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme