Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinginkadun Filharmonikot juhlistaa 100-vuotiasta Suomea

Jaa

Helsingin työväenopiston sinfoniaorkesteri Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi yhdessä sekakuoro Suomen Laulun kanssa Temppeliaukion kirkossa keskiviikkona 15.11. ja Kulttuuritalo Martinuksessa sunnuntaina 19.11.

Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi 15.11. Temppeliaukion kirkossa ja 19.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.
Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi 15.11. Temppeliaukion kirkossa ja 19.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.

Helsinginkadun Filharmonikkojen syyskonsertin teemana on Suomi 100 – pysyy meri, metsä, maa. Konsertit johtaa kapellimestari Veli-Antti Koivuranta ja kuoron valmennuksesta vastaa Esko Kallio.

Ohjelmassa kuullaan Jean Sibeliuksen Metsänhaltijatar, Maan virsi sekakuorolle ja orkesterille, Pohjolan tytär, Vapautettu kuningatar sekä Finlandia, Toivo Kuulan säveltämä ja Leevi Madetojan sovittama Meren virsi sekakuorolle ja orkesterille sekä Bernhard Crusellin Alkusoitto oopperasta Pikku orjatar.

Konsertit juhlistavat sekä 100-vuotiasta Suomea että 110-vuotiasta Suomen Laulun sekakuoroa. Konserteissa tuodaan ohjelmallisesti esiin niin luonnon elementtejä kuin myyttisiä naishahmoja.

Helsinginkadun Filharmonikot: Pysyy meri, metsä, maa
ke 15.11. klo 19, Temppeliaukion kirkko (Lutherinkatu 3, Helsinki)
su 19.11. klo 16, Kulttuuritalo Martinus (Martinlaaksontie 36, Vantaa)

Konserteissa on väliaika ja konsertin kesto on noin 1 h 45 min.

Liput 25/15 € ennakkoon Lippupalvelusta, orkesterilaisilta ja kuorolaisilta. Ovella lipunmyynti 1 h ennen konserttia.

Lisätietoja: Veli-Antti Koivuranta, puh. 09 310 88606

https://www.facebook.com/events/1914318642168918/

Helsinginkadun Filharmonikot on Helsingin työväenopiston sinfoniaorkesteri, jossa soittaa aikuisikäisiä orkesterimusiikin harrastajia. Orkesteri esiintyy kolmella ammattilaistason konserttiohjelmalla vuosittain sekä on mukana erilaisissa tapahtumissa. Filharmonikoiden kapellimestarina ja taiteellisena johtajana toimii Veli-Antti Koivuranta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veli-Antti Koivuranta
puh. 09 310 88606
veli-antti.koivuranta@hel.fi

Kuvat

Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi 15.11. Temppeliaukion kirkossa ja 19.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.
Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi 15.11. Temppeliaukion kirkossa ja 19.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä.
Toimialalla on neljä palvelukokonaisuutta ja hallinto.

  • varhaiskasvatus ja esiopetus
  • perusopetus
  • lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö
  • ruotsinkieliset palvelut
  • hallinto

Toimintaa ja hallintoa johtaa toimialajohtaja Liisa Pohjolainen. Koko toimiala toimii kasvatus- ja koulutuslautakunnan alaisuudessa. Lautakunnassa on suomenkielinen ja ruotsinkielinen jaosto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki Education Week valtaa pääkaupungin marraskuussa – mukana yli 100 tapahtumaa16.10.2018 13:00Tiedote

Kaikkien aikojen ensimmäinen Helsinki Education Week järjestetään 5.–9.11. Tapahtumakokonaisuus tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä. Viikon aikana eri puolilla Helsinkiä järjestetään yli 100 oppimiseen liittyvää tapahtumaa. Suuri osa ohjelmasta järjestetään yhdessä kansainvälisten oppimisen asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Utvecklingsprojektet för enkäter om inomhusluften bland eleverna är slutförd - Eleverna bidrog med omfattande information om kvaliteten på inomhusluften i Helsingfors skolor9.10.2018 15:44Tiedote

I februari och mars utreddes elevernas upplevelser av inomhusluftens kvalitet i de finskspråkiga grundskolorna i östra och sydöstra Helsingfors samt i alla stadens svenskspråkiga grundskolor. Totalt omkring 16 000 elever nåddes av enkäten. Utredningen är den sista delen i ett samarbetsprojekt mellan Institutet för hälsa och välfärd och Helsingfors universitet, som inleddes år 2016. Enkäter har nu genomförts i alla finsk- och svenskspråkiga grundskolor i Helsingfors.

Oppilaiden sisäilmakyselyn kehittämishanke päättyi - Helsingin koulujen sisäilman laadusta saatiin kattavasti tietoa oppilailta9.10.2018 15:39Tiedote

Helsingin itäisen ja kaakkoisen alueen suomenkielisissä peruskouluissa sekä kaikissa Helsingin kaupungin ruotsinkielisissä peruskouluissa selvitettiin helmi-maaliskuussa oppilaiden kokemuksia sisäilman laadusta. Kyselyn piirissä oli nyt kaikkiaan noin 16 000 oppilasta. Selvitys on viimeinen osa Helsingin kaupungin, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Helsingin yliopiston yhteistyöhanketta, joka käynnistyi vuonna 2016. Kyselyt on nyt tehty kaikissa Helsingin suomen- ja ruotsinkielisissä peruskouluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme