Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinginkadun Filharmonikot juhlistaa 100-vuotiasta Suomea

Jaa

Helsingin työväenopiston sinfoniaorkesteri Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi yhdessä sekakuoro Suomen Laulun kanssa Temppeliaukion kirkossa keskiviikkona 15.11. ja Kulttuuritalo Martinuksessa sunnuntaina 19.11.

Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi 15.11. Temppeliaukion kirkossa ja 19.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.
Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi 15.11. Temppeliaukion kirkossa ja 19.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.

Helsinginkadun Filharmonikkojen syyskonsertin teemana on Suomi 100 – pysyy meri, metsä, maa. Konsertit johtaa kapellimestari Veli-Antti Koivuranta ja kuoron valmennuksesta vastaa Esko Kallio.

Ohjelmassa kuullaan Jean Sibeliuksen Metsänhaltijatar, Maan virsi sekakuorolle ja orkesterille, Pohjolan tytär, Vapautettu kuningatar sekä Finlandia, Toivo Kuulan säveltämä ja Leevi Madetojan sovittama Meren virsi sekakuorolle ja orkesterille sekä Bernhard Crusellin Alkusoitto oopperasta Pikku orjatar.

Konsertit juhlistavat sekä 100-vuotiasta Suomea että 110-vuotiasta Suomen Laulun sekakuoroa. Konserteissa tuodaan ohjelmallisesti esiin niin luonnon elementtejä kuin myyttisiä naishahmoja.

Helsinginkadun Filharmonikot: Pysyy meri, metsä, maa
ke 15.11. klo 19, Temppeliaukion kirkko (Lutherinkatu 3, Helsinki)
su 19.11. klo 16, Kulttuuritalo Martinus (Martinlaaksontie 36, Vantaa)

Konserteissa on väliaika ja konsertin kesto on noin 1 h 45 min.

Liput 25/15 € ennakkoon Lippupalvelusta, orkesterilaisilta ja kuorolaisilta. Ovella lipunmyynti 1 h ennen konserttia.

Lisätietoja: Veli-Antti Koivuranta, puh. 09 310 88606

https://www.facebook.com/events/1914318642168918/

Helsinginkadun Filharmonikot on Helsingin työväenopiston sinfoniaorkesteri, jossa soittaa aikuisikäisiä orkesterimusiikin harrastajia. Orkesteri esiintyy kolmella ammattilaistason konserttiohjelmalla vuosittain sekä on mukana erilaisissa tapahtumissa. Filharmonikoiden kapellimestarina ja taiteellisena johtajana toimii Veli-Antti Koivuranta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veli-Antti Koivuranta
puh. 09 310 88606
veli-antti.koivuranta@hel.fi

Kuvat

Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi 15.11. Temppeliaukion kirkossa ja 19.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.
Helsinginkadun Filharmonikot konsertoi 15.11. Temppeliaukion kirkossa ja 19.11. Kulttuuritalo Martinuksessa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala


Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 23.1.18.1.2018 16:28Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu ensi viikon tiistaina 23.1.. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-asiakirja?ls=11&doc=Kasko_2018-01-23_Kklku_1_El Esityslistalla on muun muassa seuraavat esitykset: 4 Ammatillisen koulutuksen positiivisen diskriminaation määrärahan käyttöperiaatteet Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala esittää, että kasvatus- ja koulutuslautakunta päättää hyväksyä seuraavat käyttöperiaatteet ammatilliselle koulutukselle myönnetyn 500 000 euron positiivisen diskriminaation (PD) määrärahan jakamiselle: PD-määräraha kohdennetaan ammatillisiin perustutkintoihin, joissa 1. vieraskielisten opiskelijoiden suhteellinen osuus on suuri ja / tai 2. runsaasti tukea tarvitsevien opiskelijoiden suhteellinen osuus on suuri ja 3. läpäisyaste on alhainen. Euromääräinen määräraha kohdennetaan tutkintoihin opiskelijamä

Inom Helsingfors fostrans- och utbildningssektor utförs det kontinuerligt arbete för att förebygga osakligt bemötande10.1.2018 09:51Tiedote

Helsingfors skolor och läroanstalter ska omedelbart ingripa i eventuellt osakligt beteende, sexuella trakasserier eller mobbning. Detta gäller alla arbetstagare, elever och studerande. Fostrans- och utbildningssektorn har anvisningar för ingripande i osakligt beteende och personalen utbildas oavbrutet. Skolornas och läroanstalternas elev- och studentvård främjar såväl inlärningen för som hälsan och välbefinnandet hos elever och studerande samt hjälper när det gäller att ingripa i osakligt beteende. Varje skola och läroanstalt har en jämställdhetsplan, och sektorn har utfört klientenkäter om trakasserier och osakligt bemötande.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme