Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Helsingissä pelastustoimen ja ensihoidon tehtävämäärät ovat kasvaneet

Jaa

Pelastuslaitoksen tunnuslukuja -raportti on päivitetty vuoden 2021 tiedoilla. Tilastot kertovat Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen toiminnasta. Kuinka usein pelastusyksikkö eli tuttavallisemmin paloauto, hööki, sammutusauto, pelastusauto, pelastusyksikkö, sammutusyksikkö lähtee hälytysajoon ja kuinka paljon hälytystehtäviä on? Entä ambulanssi? Ensihoitajat lähtevät ensihoitotehtäville moninkertaisesti.

Pelastuslaitos julkaisee interaktiivista raporttia keskeisistä pelastuslaitoksen toiminnan tunnusluvuista. Raportti antaa tietoa pelastuslaitoksen toiminnasta, siinä vuosittain tapahtuvista muutoksista sekä kehityssuunnista.

Pelastuslaitos on julkaissut vastaavia tunnuslukuja aiemmin vuosittain toimintakertomuksessaan ja tässä esityksessä vastaavat luvut ovat helposti ja saavutettavasti saatavilla yhdestä paikasta. Verkkotunnuslukujulkaisu on osa laajempaa pelastuslaitoksen viestinnän ja tiedolla johtamisen kehittämistä. Luvut päivittyvät vuosittain ja tulevaisuudessa selvitellään myös mahdollisuuksia lukujen tiheämpään päivittämiseen.
Tunnuslukuraportista voi lukea lisää https://www.hel.fi/pela/fi/esittely/tunnusluvut/ sivulta, josta on myös koko raportti selattavissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Eläinpelastusyksikkö hälytetään 1.4. alkaen hätänumeron 112 kautta14.3.2022 12:08:36 EET | Tiedote

Helsingin kaupungin pelastuslaitos siirtyy eläinpelastustehtävien osalta valtakunnalliseen toimintamalliin 1.4.2022 lähtien. Huhtikuusta lähtien eläinpelastusyksikkö hälytetään tehtäville hätäkeskuksen tekemän riskinarvion perusteella. Pelastuslaitoksen aiemmin tarjoama eläimiin liittyvä puhelinneuvonta päättyy. Jatkossa eläinpelastusyksikön toiminnassa painottuu lakisääteisten tehtävien hoitaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme