Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki Cupin kulkue haittaa liikennettä Helsingin keskustassa tänään maanantaina klo 19:30 – 20:30

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat välillä Kansalaistori – Helsingin Jäähalli, pohjoisen suuntaan. Reitti Kansalaistori – Töölönlahdenkatu - Mannerheimintie- Nordeskiöldinkatu- Helsingin Jäähalli. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan yhteistyössä viranomaisten kanssa ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Liikenne hidastuu kulkueen reitin varrella. Pyydetään välttämään liikennettä alueella tuona aikana.

Joukkoliikenne: Ohjatataan raitiovaunukiskoille.

Polkupyörät: Normaalisti pyöräteillä, pieniä katkoksia saattaa olla risteävässä liikenteessä.

Jalankulkijat: Normaalisti jalkakäytävillä, pieniä katkoksia saattaa olla risteävässä liikenteessä.

Bussipysäkki: Reitin varrella olevat pysäkit korvataan raitioliikenteen pysäkeillä.

Helsinki Cup pahoittelee kulueesta aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Minna Alander
Turvallisuuspäällikkö
Helsinki Cup Oy
p. 045 128 9560

Tiia Vilén / kaupunkiympäristön toimiala p. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 16.2.201816.2.2018 17:03Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-02-16_Ylja_3_Pt/index.html Jaosto kokoontuu joka toinen perjantai. Seuraava kokous on 2.3. klo 15. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Tietoja rakennusten energian kulutuksesta ja mahdollisuuksista energian säästämiseen nyt avoimena datana14.2.2018 15:11Tiedote

Helsingin älykkäällä 3D-kaupunkitietomallilla toteutettu Energia- ja ilmastoatlas on uusi työkalu ilmastonmuutoksen hillintään ja energiatehokkuuden parantamiseen. Atlaksessa on suuri määrä rakennusten energiatietoja: muun muassa tietoja lämmitystavoista, tehdyistä peruskorjauksista ja energiatodistuksista. Lisäksi siinä on tiedot Heka Oy:n vuokrakerrostalojen kiinteistösähkön, kaukolämmön ja veden kulutuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme