Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki Education Week kutsuu tutustumaan oppimiseen ja sen kehittämiseen

Jaa

Helsinki Education Week järjestetään jo toista kertaa 4.-8.11.2019. Tapahtumakokonaisuus tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä.

Viikon aikana eri puolilla Helsinkiä järjestetään yli 250 oppimiseen liittyvää tapahtumaa. 

Helsinki Education Week tarjoaa maksutonta ohjelmaa eri ikäisille oppijoille ja kaikille oppimisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Tapahtuman kohderyhmänä ovat helsinkiläiset opettajat, oppilaat ja vanhemmat sekä kansainväliset oppimisen asiantuntijat.

Tapahtuma on kasvanut valtavasti viime vuodesta, jolloin se järjestettiin ensimmäisen kerran. Viikon ohjelmassa on muun muassa tutustumista ilmiöoppimiseen. Eräs teemoista on koko kaupunki oppimisen ympäristönä – eikä vain koko kaupunki, vaan myös digimaailma ja virtuaalitodellisuus.

Tapahtuman järjestää Helsingin kaupunki yhteistyössä HundrEDin kanssa.

Media on tervetullut kaikkiin viikon tapahtumiin.

Ohjelmassa on mm.

4.11. Ympäristötaide-näyttely

5.11. Vanhempainilta - lukio uudistuu 2021

6.11. Koko koulu koodaa 

6.11. Työpaja: uusien oppimistilojen suunnittelua 

6.11. Ajatuksia tavaroista, jätteistä ja saasteista

7.11. Kouluruoka ennen, nyt ja tulevaisuudessa 

8.11. Uusi ote musiikkiin

Koko ohjelma: www.helsinkieducationweek.com 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Piira
yksikön päällikkö
markkinointiviestintä
hanna.piira@hel.fi
p. 09 310 25920

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Päätöstiedote kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokouksesta 12.11.201912.11.2019 17:20:20 EETTiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan tiistaina 12. marraskuuta pidetyn kokouksen päätöstiedote on toimialan verkkosivuilla. Lautakunta päätti muun muassa irtokalusteiden lisähankinnasta Jätkäsaaren peruskouluun. Kouluun hankitaan kolme tilaratkaisua, jotka mahdollistavat oppilaan yksilöllisistä tarpeista lähtevän oppimisen. Kokouksen esityslista on saatavilla toimialan verkkosivuilta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme