Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki Ice Challenge muuttaa liikennejärjestelyjä Kaisaniemen puistossa

Jaa

Kaisaniemen puistossa järjestettävä Helsinki Ice Challenge-yleisötapahtuma muuttaa liikennejärjestelyjä Kaisaniemen puistossa ja Kaisaniemen rannassa 1.11.–15.12.2017.

Samalla kentällä, jossa maamme jääkiekko otti ensiaskeleensa yli 100 vuotta sitten, pelataan 2. joulukuuta KHL-ottelu Jokerit–SKA Pietari ja 5. joulukuuta Liigaottelu HIFK–Kärpät.

Tapahtuman rakentamisen ja purkamisen sekä tapahtuman aikana Kaisaniemen kentän reunan kevyen liikenteen väylä on suljettu 1.11.–15.12. Kevyen liikenteen yhteys Kaisaniemen puistokujan kautta radan varressa on käytettävissä koko ajan.

Kaisaniemen puistokuja on suljettu kokonaan moottoriajoneuvoliikenteeltä 30.11.–7.12. Samalla Kaisaniemenrannassa on sallittu ainoastaan huolto- ja tontilleajo, läpiajoyhteys Unioninkadulta rautatieasemalle puiston kautta katkeaa tällöin. Tapahtuman aikana paikalla on liikenteenohjaajat 1.12.–6.12.2017.

Autoilijoita pyydetään ottamaan huomioon Kaisaniemenrannassa ja Kaisaniemen puistotiellä olevat siirtokehotukset, jotka ovat voimassa 30.11.–7.12. Yleisöä pyydetään saapumaan tapahtumaan joukkoliikennettä käyttäen.

Joukkoliikenneyhteydet tapahtumaan, www.hsl.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtuman yhteyshenkilö Roland Carlsson, puh. 044 288 1003
Liikennejärjestelyt, Helsingin kaupunki, alueidenvalvonta, Tiia Vilén, puh. 09 310 39541
Liikennejärjestelyt, Stara, Mika Honkasalo, puh. 09 310 78530
Liikenne ja järjestyksenvalvonta, LocalCrew, Esko Evinsalo, puh 050 367 3700

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Leikkipuisto Intian ilmastointilaite kärähti – toiminta jatkuu, iltavuokraus tauolle7.12.2018 16:56Tiedote

Kumpulassa olevan leikkipuisto Intian (Intiankatu 44) ilmastointilaitteen sähkövastus ylikuumeni itsenäisyyspäivänä. Talon ilmanvaihto on poissa käytöstä, ja tiloja tuuletetaan perinteiseen tapaan ikkunoiden kautta. Leikkipuiston toiminta jatkuu normaalisti, koska tapaus ei vaikuttanut muutoin asiakastiloihin. Ilta- ja viikonloppuvuokralaiset ohjataan kuitenkin korvaaviin tiloihin ainakin tämän kuun loppuun asti, koska korjaustyöt tehdään aukioloaikojen jälkeen. Pelastuslaitos ennätti jäähdyttämään kuumentuneen vastuksen ja ilmastointilaitteiston estäen palon syttymisen. Alakaton levyjä ja eristeitä jouduttiin poistamaan mm. eteis- ja komerotiloista. Alakatossa oleva aukko näkyy asiakkaille sisäänkäynnin yhteydessä. Ilmastointilaitteen ja kattolevyjen korjausta suunnitellaan, ja alustava tavoite on saada työt valmiiksi ennen vuodenvaihdetta. Tekniset tilat on suljettu ja niitä kuivataan. Muissa tiloissa ei tänään havaittu jäähdytyksessä käytettyä vettä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme