Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki Ice Challenge muuttaa liikennejärjestelyjä Kaisaniemen puistossa

Jaa

Kaisaniemen puistossa järjestettävä Helsinki Ice Challenge-yleisötapahtuma muuttaa liikennejärjestelyjä Kaisaniemen puistossa ja Kaisaniemen rannassa 1.11.–15.12.2017.

Samalla kentällä, jossa maamme jääkiekko otti ensiaskeleensa yli 100 vuotta sitten, pelataan 2. joulukuuta KHL-ottelu Jokerit–SKA Pietari ja 5. joulukuuta Liigaottelu HIFK–Kärpät.

Tapahtuman rakentamisen ja purkamisen sekä tapahtuman aikana Kaisaniemen kentän reunan kevyen liikenteen väylä on suljettu 1.11.–15.12. Kevyen liikenteen yhteys Kaisaniemen puistokujan kautta radan varressa on käytettävissä koko ajan.

Kaisaniemen puistokuja on suljettu kokonaan moottoriajoneuvoliikenteeltä 30.11.–7.12. Samalla Kaisaniemenrannassa on sallittu ainoastaan huolto- ja tontilleajo, läpiajoyhteys Unioninkadulta rautatieasemalle puiston kautta katkeaa tällöin. Tapahtuman aikana paikalla on liikenteenohjaajat 1.12.–6.12.2017.

Autoilijoita pyydetään ottamaan huomioon Kaisaniemenrannassa ja Kaisaniemen puistotiellä olevat siirtokehotukset, jotka ovat voimassa 30.11.–7.12. Yleisöä pyydetään saapumaan tapahtumaan joukkoliikennettä käyttäen.

Joukkoliikenneyhteydet tapahtumaan, www.hsl.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtuman yhteyshenkilö Roland Carlsson, puh. 044 288 1003
Liikennejärjestelyt, Helsingin kaupunki, alueidenvalvonta, Tiia Vilén, puh. 09 310 39541
Liikennejärjestelyt, Stara, Mika Honkasalo, puh. 09 310 78530
Liikenne ja järjestyksenvalvonta, LocalCrew, Esko Evinsalo, puh 050 367 3700

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 13.3.201813.3.2018 16:54Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-03-13_Kylk_7_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Töölönlahdella saa suppailla myös ensi kesänä12.3.2018 15:24Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala on tänään 12.maaliskuuta keskustellut Hakuna Matata Sup Rentalin kanssa. Toiminnan jatkamiselle ensi kesänä Töölönlahdella, tapahtumapuiston pohjoiskärjessä, Karamzinin rannassa, ei ole Helsingin kaupunkiympäristön toimialan puolelta estettä. Alueen vuokrauksen ehdoksi tulee kuitenkin yrityksen väistämisvelvollisuus silloin kun alueella järjestetään tapahtumia, joiden toteuttamisessa suppauksesta arvioidaan aiheutuvan logistisia ongelmia. Hakuna Matatan puolelta on todettu, että he vetävät oikaisuvaatimuksensa takaisin, kun myönteinen päätös on tehty.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme