MessukeskusMessukeskus

Helsinki ja MaatalousKonemessut kutsuvat lokakuussa

Jaa

Pitkän kiireisen kesän jälkeen on hyvä hellittää hetkeksi ja lähteä etsimään uutta inspiraatiota, tietoa ja taitoa Helsingin MaatalousKonemessuilta. Samaan yhteyteen voi myös ajoittaa pienen lomailun. MaatalousKonemessuilla torstaista lauantaihin 13. – 15.10.2022 viihtyy monta päivää.

Edellisen kerran MaatalousKonemessut 2018
Edellisen kerran MaatalousKonemessut 2018

Suomen suurin maa- ja metsätalousalan sisänäyttely MaatalousKonemessut järjestetään nyt toista kertaa. Tapahtuma esittelee kattavasti uudet koneet, laitteet ja palvelut.  Messuilla esitellään uusimmat koneet kaikissa kokoluokissa ja tarjolla on paljon maa- ja metsätalousalan ammattilaisten tietoja päivittävää ohjelmaa. MaatalousKonemessut täyttää kaikki Helsingin Messukeskuksen alakerran hallit ja käytössä on myös ulkoalue.  Mukana on yli 350 näytteilleasettajaa.

Poikkeuksellisen kattava tapahtuma

MaatalousKonemessuilla esitellään ennätysmäärä uutuuksia. Mukana ovat kaikki alan merkittävät toimijat ja tapahtuman kumppaneina AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. Tänä vuonna tapahtuma on lisähallien myötä pystynyt laajentumaan entisestään karja- ja metsätalouteen. Maa- ja metsätalouden ammattilaisten lisäksi tänä vuonna messuille kutsutaan myös kaupunkilaisia metsänomistajia. Vuonna 2018 messuilla vieraili lähes 17 000 tyytyväistä kävijää.

Ohjelmaa rakentaa alan vahva verkosto

Tänä vuonna keskeisiä aiheita ohjelmassa ovat datalla johtaminen, kestävä ruokajärjestelmä ja huoltovarmuus,  CAP 27, ympäristöasiat, biokaasu ja energia, kotieläintuotanto ja eläinten hyvinvointi, metsäohjelma sekä työssä jaksaminen. Omana kokonaisuutenaan on lisäksi Smart Farming. Messuilla jaetaan torstaina 13.10. Suomen Messusäätiön rahoittama 10 000 euron Agri-INNO-palkinto ja perjantaina 14.10.  perinteiseen tapaan Vuoden maajussi -palkinto. Ohjelma julkaistaan syyskuussa.

Tapahtuman ohjelman tuottaa ProAgria alan merkittävimpien järjestöjen ja toimijoiden kanssa. Mukana ovat AgriHubi, Bisnes+ Oy, Biocode Oy, BSAG, Demeca Oy, Faba, Luke, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto, Maanmittauslaitos, Maitoyrittäjät, Mela, Mtech Digital Solutions Oy, OP ryhmä, Pihvikarjaliitto, ProAgria, Ruokavirasto, Siipikarjaliitto ry, Sikayrittäjät ry, Valio Oyj ja Vihreä Kasvu -työryhmä.

Helsinki tarjoaa elämyksiä

Nyt on oikea aika varata hotelli Helsingistä yöksi vai pariksi, ostaa matkaliput tai sopia kimppakyydeistä.  Messuvierailuun voi yhdistää myös laivamatkan Tukholmaan tai Tallinnaan. Helsinki tarjoaa isoja ostoskeskuksia ja kivoja putiikkeja. Illalla voi mennä teatteriin tai konserttiin. Erilaiset ravintolat tarjoavat maukkaita makuelämyksiä. Helsingin tapahtumatarjonta MaatalousKonemessujenkin aikana löytyy: www.maatalouskonemessut.fi/helsinki

Liput MaatalousKonemessuille kannattaa ostaa lippu ja rekisteröityä kävijäksi myös etukäteen. Liput ovat ennakkoon ostettuina edullisemmat, ja kun rekisteröityy ennakkoon, pääsee ohituskaistaa pitkin sisään Helsingin Messukeskukseen.

www.maatalouskonemessut.fi

Messukeskus järjestää MaatalousKonemessut yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. MaatalousKonemessut 2022 järjestetään 13. – 15.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on avoinna to-pe 13. – 14.10. klo 9-17 ja la 15.10. klo 9-16.

www.maatalouskonemessut.fi
#maatalouskonemessut

https://www.facebook.com/MaatalousKonemessut

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Leo Potkonen, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

Kuvat

Edellisen kerran MaatalousKonemessut 2018
Edellisen kerran MaatalousKonemessut 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevään 2023 suurin ja siistein show Messukeskuksessa on GREASE!29.9.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Rakastettu kestohitti GREASE saa odotetun ensi-iltansa Messukeskus AMFI -teatterissa 21. huhtikuuta 2023. Suurshowssa hurmuri-Dannya tähdittää Mikael Saari ja Olivia Newton-Johnin unohtumattomaksi taikomana Sandyna loistaa vuoden 2022 tangokuningatar Heta Halonen. Muissa rooleissa nähdään mm. Jorma Uotinen (Teen Angel) ja Krisse Salminen (Miss Lynch). Liput esityksiin ovat nyt myynnissä, Lippu.fi.

Helsingin Kirjamessuilla kirjailijat osallistuvat yhteiskunnalliseen keskusteluun - mukana 30 kansainvälistä vierasta27.9.2022 00:01:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessujen ohjelma on julkaistu ja se tarjoaa 900 ohjelmaa. Lavoilla esiintyy laajasti uutuusteoksen julkaisseita kotimaisia kirjailijoita ja yli 30 kirjailijaa ulkomailta. Esiintyjiä on yli 1000. Tänä vuonna kirjamessuilla on esillä entistä enemmän yhteiskunnallisia aiheita. Tapahtumassa järjestetään kahdeksan debattia, joissa kirjailija osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun. ”Toiveeni on, että lavoilla nähdään avoimia, tasa-arvoisia ja reippaita yhteenottoja”, toteaa kirjamessujen uusi ohjelmajohtaja Ville Blåfield.

MAATALOUSKONEMESSUT PÄIVITTÄÄ AMMATTILAISTEN TIEDOT – RUOKAMARKKINAT JA -TURVA ESILLÄ AVAJAISPÄIVÄNÄ22.9.2022 15:09:36 EEST | Tiedote

Helsingin MaatalousKonemessujen ohjelma on julkaistu. Keskeisiä aiheita ohjelmassa ovat datalla johtaminen, kestävä ruokajärjestelmä ja huoltovarmuus, Smartfarming, CAP 27, ympäristöasiat, biokaasu ja energia, kotieläintuotanto ja eläinten hyvinvointi, metsäohjelma sekä työssä jaksaminen. MaatalousKonemessut järjestetään torstaista lauantaihin 13. - 15.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme