Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki kerää ideoita merellisten kohteiden, palvelujen ja tapahtumien kehittämiseksi

Jaa

Helsingin kaupunki valmistelee merellistä strategiaa, jonka tavoitteena on parantaa kaupungin merellisten kohteiden saavutettavuutta ja saariston palveluja sekä edistää merellisiä tapahtumia. Asukkailla, yrittäjillä ja muilla toimijoilla on mahdollisuus antaa ideansa merellisen Helsingin kehittämiseen 15. maaliskuuta asti.

Kuva: My Helsinki, Jussi Hellsten
Kuva: My Helsinki, Jussi Hellsten

Helsingin kaupunkistrategiassa todetaan, että Helsingin merellinen sijainti on osa kaupungin perusluonnetta ja -olemusta. Tavoitteena on jatkossa hyödyntää merellisyyttä vahvemmin kaupungin vetovoimatekijänä. Tähän pyritään muun muassa jatkamalla lähisaariston avaamista yleiseen käyttöön sekä edistämällä merellisten matkailupalvelujen ja virkistysmahdollisuuksien kehittämistä. Lisäksi Helsinkiin synnytetään uusi saaristoa hyödyntävä, kansainvälinen nykytaiteen biennaali, joka toteutuu ensimmäisen kerran vuonna 2020.
 
Tekeillä olevassa merellisessä strategiassa haetaan keinoja esimerkiksi kohteiden saavutettavuuden parantamiseen, saariston palvelujen kehittämiseen ja merellisten tapahtumien edistämiseen. Nyt kaikilla Helsingin merellisten palvelujen tuottajilla ja käyttäjillä on mahdollisuus osallistua ja kertoa omat ideansa kehittämistyön taustalle.
 
Kerro ajatuksesi 15. maaliskuuta mennessä merellisen Helsingin ideasivustolla.

 

Laura Itävaara
viestintäkoordinaattori
Helsingin kaupunginkanslia
Talous- ja elinkeinoviestintä
Puh. (09) 310 36336, 050 547 5706
S-posti: laura.itavaara@hel.fi
 
 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Erityisasiantuntija Ulla Tapaninen, elinkeino-osasto, puh. 050 525 8131,
s-posti: ulla.tapaninen(at)hel.fi

Kuvat

Kuva: My Helsinki, Jussi Hellsten
Kuva: My Helsinki, Jussi Hellsten
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin Tukkutorin ja Teurastamon alueen innovaatiokilpailu käynnistyy12.10.2018 13:36Tiedote

Tänään starttaavassa Tukkutorin ja Teurastamon kaikille avoimessa innovaatiokilpailussa haetaan palveluiden ja monipuolisen yritystoiminnan kehittämiseen uusia ideoita ja jo pidemmälle kehitettyjä ratkaisuja. Parhaille ehdotuksille myönnetään 1 000 - 50 000 euroa uusien palvelu- ja tuoteinnovaatioiden pilotointiin talven ja kevään 2019 aikana. Lisäksi innovatiivisimpien ideoiden jatkokehitystä edistetään hankkimalla tutkimusta ja lisäselvityksiä sekä järjestämällä mentorointia muun muassa kansainvälistymiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme