Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki-päivän konsertin järjestelyt haittaavat liikennettä 8.–12.6.2017

8.6.2017 11:25 | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Mannerheimintiellä välillä Töölönlahdenkatu–Cygnaeuksenkatu ja Töölönlahden puiston ympäristössä.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden avulla.

Moottoriajoneuvot:

  • Mannerheimintiellä  etelän suunnasta tullessa oikea ajokaista suljettu maanantaina 12.6. välillä Töölönlahdenkatu–Cygnaeuksenkatu. Ajoneuvot ohjataan vasemmalle kaistalle Töölönlahdenkadun risteyksen jälkeen.
  • Mannerheimintieltä Töölönlahdenkadulle kulku sallittu ainoastaan linja-autoille ja tontille ajaville. Tontille ajo vain kulkulupaa näyttämällä.
  • Kaistajärjestelyt puretaan ennen tiistaiaamua 13.6.

Jalankulkijat:

  • Jalankulku on kielletty 8.6. alkaen Finlandia-talon edustalla olevalla osuudella, ja jalankulun kierto tapahtuu Töölönlahden puiston läpi menevää raittia pitkin.
  • Jalankulku on kielletty Töölönlahdenkadulla välillä Mannerheimintie–Karamzininranta 12.6.
  • Kiasman ja Sanoma-talon väliset portaat on suljettu ja kulku ohjattu Töölönlahdenkadulle.
  • Tapahtumapäivänä Mannerheimintien oikea ajokaista välillä Töölönlahdenkatu–Cygnaeuksenkatu on käytössä jalankulkijoille.

Pyöräilijät:

  • Pyöräily on kielletty Finlandia-talon edustalla kulkevalla baanan osuudella torstaista 8.6. kello 18 alkaen.  Kierto Töölönlahden puiston läpi menevän raitin kautta.
  • Tapahtumapäivänä 12.6. Töölönlahden puiston ja Töölönlahden välinen osuus tukkeutuu konserttikävijöistä, joten pyöräilijät ohjataan kokonaan pois alueelta. Kansalaistorilta suoraan Töölönlahden puistoa kohti pyöräily on kielletty ja pyöräilijät ohjataan Eero Erkon katua Töölönlahdenkadulle.
  • Töölönlahden suunnalta radan puolelta tulevat pyöräilijät ohjataan ajamaan kohti Alvar Aallon katua.
  • Töölönlahden suunnalta Mannerheimintien puolta tulevat ohjataan Hesperian puiston kohdalta Mannerheimintien suuntaan.
  • Pyöräilyn reitit on opastettu.

Urakoitsija pahoittelee rakennustöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liikennejärjestelyt
LKJ-Palvelut Oy
Pete Willman
puh. 044 555 6658

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme