Messukeskus

Helsinki partneriksi uuteen Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtumaan

Jaa
Helsinki vahvistaa asemiaan terveysinnovaatioita edistävänä kaupunkina liittymällä kesäkuussa Helsingissä järjestettävän Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman partneriksi. Radical Health Festival Helsinki on uusi eurooppalainen terveysfestivaali, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-15.6.2023.
Kuva: 2-Albiino / Matti Pyykkö
Kuva: 2-Albiino / Matti Pyykkö

Radical Health Festival Helsingin teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio.

Samoja teemoja edistää myös Health Capital Helsinki -keskittymä (HCH), joka rakentuu Helsingin seudun vahvojen tiedekampusten varaan. HCH kokoaa yhteen lääketieteen, biotieteiden, ravitsemuksen ja ympäristön sekä terveysteknologian ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat alueella. Yhteenliittymässä HUS, Helsingin ja Espoon kaupungit, Helsingin yliopisto, Aalto, Metropolia ja Haaga-Helia tavoittelevat yhdessä merkittävää terveysalan osaamisen ja siihen perustuvan yritystoiminnan kasvua.

Helsingillä on vahva edustus myös Radical Health Festival Helsingin ohjausryhmässä. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan toimialajohtaja Juha Jolkkonen. Helsingissä on kehitetty pitkäjänteisesti tulevaisuuden hyvinvointipalveluita startup-yritysten ja liikekumppaneiden kanssa sekä pilotoitu uusia digipalveluita sosiaali- ja terveysalalle.

- Etsimme jatkuvasti myös kumppaneiden kanssa uusia mahdollisuuksia tarjota kaupunkilaisille uusia digitaalisia palveluja, joilla pystymme parantamaan palvelujen saatavuutta ja tukemaan myös heidän itsehoitoaan. Radical Health Festival on meille hyvä keino verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja kuulla uusista digitaalisten palvelujen mahdollisuuksista. Haluamme ehdottomasti olla digitaalisten palvelujen käytön edelläkävijöiden joukossa, toimialajohtaja Juha Jolkkonen toteaa.

- Radical Health Festival Helsinki kokoaa yhteen eurooppalaiset digitaalisen terveyden toimijat. Näemme tapahtuman mahdollisuutena vahvistaa yritysten, tutkijoiden ja koko terveysalan ekosysteemin yhteistyötä, tukea startup-yrityksiä sekä edistää niiden liiketoiminnan kansainvälistymistä. Suomella on paljon annettavaa, sillä olemme johtavia maita terveysalan digitalisaation ja innovaatioiden saralla, sanoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Radical Health Festival Helsinki tarjoaa osallistujille kiinnostavanohjelman mutta on näyttelyineen samalla vahva kaupallinen alusta sijoittajien, ostajien ja ratkaisujen tarjoajien kohtaamiselle.

Radical Health Festival Helsinki: 12.-15.6.2023, Helsingin Messukeskus | https://radicalhealthfestival.messukeskus.com | #radicalhealthfestival

Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman järjestäjäkumppanit:

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin Messukeskus ja éditohealth.

Helsingin Messukeskus on Suomen suurin tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskus vastaa Radical Health Festival Helsingin myynnistä ja markkinoinnista sekä Suomi-kumppanuuksista.

éditohealth on kansainvälinen terveydenhuollon ajatusjohtaja ja tapahtumajärjestäjä, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus terveydenhuollon johtamiseen keskittyvien konferenssien ja näyttelyiden järjestämisestä. éditohealth vastaa Radical Health Festival Helsingin kansainvälisten strategisten kumppanuuksien johtamisesta sekä tapahtuman sisällön tuottamisesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Heikkurinen
Teema-asiantuntija, Uudistumiskyky -teema, Sitra
Pääsihteeri ja tapahtuma-arkkitehti, Radical Health Festival Helsinki
Pia.Heikkurinen@sitra.fi I 050 4651025

Sean Roberts
Strategic Relations Officer, éditohealth
sean@editohealth.org I +33 619 553 339

Kuvat

Kuva: 2-Albiino / Matti Pyykkö
Kuva: 2-Albiino / Matti Pyykkö
Lataa
Radical Health Festival Helsinki tunnus
Radical Health Festival Helsinki tunnus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevään etkot alkavat Kevätmessuilta torstaina – tuoreen tutkimuksen mukaan nuoret ovat entistä kiinnostuneempia keittiöpuutarhoista28.3.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kevätmessuilla juhlistetaan torstaista sunnuntaihin pian alkavaa kevätkautta ja tulevaa kesää. Upeasti uudistunut Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteettaja esitellen.

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme