Messukeskus

Helsinki partneriksi uuteen Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtumaan

Jaa

Helsinki vahvistaa asemiaan terveysinnovaatioita edistävänä kaupunkina liittymällä kesäkuussa Helsingissä järjestettävän Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman partneriksi. Radical Health Festival Helsinki on uusi eurooppalainen terveysfestivaali, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-15.6.2023.

Kuva: 2-Albiino / Matti Pyykkö
Kuva: 2-Albiino / Matti Pyykkö

Radical Health Festival Helsingin teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio.

Samoja teemoja edistää myös Health Capital Helsinki -keskittymä (HCH), joka rakentuu Helsingin seudun vahvojen tiedekampusten varaan. HCH kokoaa yhteen lääketieteen, biotieteiden, ravitsemuksen ja ympäristön sekä terveysteknologian ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat alueella. Yhteenliittymässä HUS, Helsingin ja Espoon kaupungit, Helsingin yliopisto, Aalto, Metropolia ja Haaga-Helia tavoittelevat yhdessä merkittävää terveysalan osaamisen ja siihen perustuvan yritystoiminnan kasvua.

Helsingillä on vahva edustus myös Radical Health Festival Helsingin ohjausryhmässä. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan toimialajohtaja Juha Jolkkonen. Helsingissä on kehitetty pitkäjänteisesti tulevaisuuden hyvinvointipalveluita startup-yritysten ja liikekumppaneiden kanssa sekä pilotoitu uusia digipalveluita sosiaali- ja terveysalalle.

- Etsimme jatkuvasti myös kumppaneiden kanssa uusia mahdollisuuksia tarjota kaupunkilaisille uusia digitaalisia palveluja, joilla pystymme parantamaan palvelujen saatavuutta ja tukemaan myös heidän itsehoitoaan. Radical Health Festival on meille hyvä keino verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja kuulla uusista digitaalisten palvelujen mahdollisuuksista. Haluamme ehdottomasti olla digitaalisten palvelujen käytön edelläkävijöiden joukossa, toimialajohtaja Juha Jolkkonen toteaa.

- Radical Health Festival Helsinki kokoaa yhteen eurooppalaiset digitaalisen terveyden toimijat. Näemme tapahtuman mahdollisuutena vahvistaa yritysten, tutkijoiden ja koko terveysalan ekosysteemin yhteistyötä, tukea startup-yrityksiä sekä edistää niiden liiketoiminnan kansainvälistymistä. Suomella on paljon annettavaa, sillä olemme johtavia maita terveysalan digitalisaation ja innovaatioiden saralla, sanoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Radical Health Festival Helsinki tarjoaa osallistujille kiinnostavanohjelman mutta on näyttelyineen samalla vahva kaupallinen alusta sijoittajien, ostajien ja ratkaisujen tarjoajien kohtaamiselle.

Radical Health Festival Helsinki: 12.-15.6.2023, Helsingin Messukeskus | https://radicalhealthfestival.messukeskus.com | #radicalhealthfestival

Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman järjestäjäkumppanit:

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin Messukeskus ja éditohealth.

Helsingin Messukeskus on Suomen suurin tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskus vastaa Radical Health Festival Helsingin myynnistä ja markkinoinnista sekä Suomi-kumppanuuksista.

éditohealth on kansainvälinen terveydenhuollon ajatusjohtaja ja tapahtumajärjestäjä, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus terveydenhuollon johtamiseen keskittyvien konferenssien ja näyttelyiden järjestämisestä. éditohealth vastaa Radical Health Festival Helsingin kansainvälisten strategisten kumppanuuksien johtamisesta sekä tapahtuman sisällön tuottamisesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Heikkurinen
Teema-asiantuntija, Uudistumiskyky -teema, Sitra
Pääsihteeri ja tapahtuma-arkkitehti, Radical Health Festival Helsinki
Pia.Heikkurinen@sitra.fi I 050 4651025

Sean Roberts
Strategic Relations Officer, éditohealth
sean@editohealth.org I +33 619 553 339

Kuvat

Kuva: 2-Albiino / Matti Pyykkö
Kuva: 2-Albiino / Matti Pyykkö
Lataa
Radical Health Festival Helsinki tunnus
Radical Health Festival Helsinki tunnus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessujen ohjelmassa kuullaan kasvitrendeistä, voimaannutaan rakennus- ja remonttitarinoista, kevätsiivouksesta, skandipihasta ja puutarhan tuomisesta maljakkoon2.2.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Kevätmessujen ohjelma on julkaistu. Neljän päivän aikana poimitaan tuoreet ideat kukoistaviin puutarhoihin ja pihoihin, inspiroidutaan monenlaisista rakennus- ja remonttitarinoista, kurkistetaan kasvi- ja sisustustrendeihin ja haetaan vinkit kevätsiivoukseen. Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus juhlistaa kevättä Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023.

Habitare Choice nostaa näkyviin yritysten vastuullisia askeleita – uuden alueen kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento2.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan uuden vastuullisuutta ja kestävyyttä esiin nostavan Choice-alueen. Habitare Choice kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Näyttelyn kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme