PodMe

Helsinki Pride ja PodMe aloittavat yhteistyön – uusi podcast kertoo lyhyttarinoita kohtaamisista

Jaa

Suomen suurimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman Helsinki Priden tämän vuoden teema ”Kohtaamisia” on myös uuden podcast-sarjan pääosassa.

Kohtaamisia-podcastissa kuullaan kaudellinen lyhyttarinoita kohtaamisista, joissa pieninkin sana, myötätunnon ele tai ymmärryksen puute voi jättää jälkensä ihmisen koko elämään.

”Helsinki Pride -tapahtuman perustehtävänä on mahdollistaa ihmisten kohtaaminen ja tukea yhteisöllisyyttä näiden kohtaamisten ja keskusteluiden kautta. Kohtaamisia-podcast täydentää tapahtuman teemaa tarinoilla, jotka herättävät ihmisiä kohtaamaan myös omia tiedostamattomia ennakkoluulojaan”, Helsinki Pride -yhteisön hallituksen puheenjohtaja Panu Mäenpää kertoo.

Helsinki Priden kanssa tehtävän yhteistyön myötä PodMe on mukana tuomassa huomiota ja näkyvyyttä sateenkaariyhteisön oikeuksille ja kokemuksille.

”PodMen arvomaailman perustana on luoda tilaa kaikille äänille sekä lisätä yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta pienillä teoilla. Tämän vuoksi meille on erityisen tärkeää tehdä yhteistyötä Helsinki Priden kanssa jossain muodossa. Olemme onnellisia, että tämän yhteistyön tuloksena syntyi Kohtaamisia-podcast”, PodMe Suomen maajohtaja Henna Helske kertoo.

Helsinki Priden ja PodMen yhteistyö jatkuu myös Pride-kuukauden päätyttyä - myöhemmin syksyllä alkaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Premium-podcast, jonka juontajat ja vieraat julkaistaan myöhemmin.

”PodMelle oli itsestäänselvää, että yhteistyö Helsinki Priden kanssa jatkuu myös Pride-kuukauden ulkopuolella. Kuukausittain ilmestyvän podcastin myötä pääsemme kantamaan oman osamme yhdenvertaisuuden rakentamisessa läpi vuoden”, PodMe Suomen sisältöjohtaja Ninja Huhtamäki iloitsee.

Helsinki Pride -kuukauden aikana ilmestyvät jaksot tulevat saataville PodMen lisäksi myös muille alustoille ilmaiseksi. Lyhyttarinoita julkaistaan viikoittain koko Pride-kuukauden ajan. Ensimmäiset kolme jaksoa ovat kuunneltavissa nyt.

Helsinki Pride -kuukausi huipentuu Pride-viikkoon 27.6.–3.7. sekä kulkueeseen ja puistopiknikkiin lauantaina 2.7. Tapahtuman virallisena suojelijana toimii Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio. Lue lisää ja katso Pride-ohjelmisto osoitteesta pride.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

PodMePodMe on vuonna 2017 perustettu podcast-palvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kuunnella Premium-podcasteja kuukausimaksulla ilman mainoksia ja vapaassa jakelussa olevia ilmaisia podcastejaPodMe toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. Palvelu on saatavilla selainversiona sekä iOS- ja Android -sovelluksina. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta PodMe

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme