Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki Scriptissä puhumassa Skam- ja Silta-sarjojen tekijöitä

Jaa

Tv-sarjojen käsikirjoittamiseen ja tuottamiseen keskittyvä Helsinki Script -tapahtuma järjestetään perjantaina 1.9.2017 Savoy-teatterissa. Tapahtuman puhujina nähdään muun muassa Skam- ja Silta-sarjojen tekijöitä.

Skam on norjalainen supersuosittu nuorisosarja, jota on katsottu Yle Areenassakin jo miljoonia kertoja. Helsinki Scriptissä sarjan tuottaja Marianne Furevold ja suomalaiskatsojien suosikiksi valittua Nooraa esittänyt Josefine Pettersen kertovat sarjan tekemisestä ja suosion syistä.

Silta-sarjan ja siitä tehdyt uusintaversiot tuottanut Lars Blomgren puhuu puolestaan siitä, mitä tv:ssä tapahtuu nordic noirin jälkeen. Keskusteluun osallistuu myös SVT:n tuore draamapäällikkö Anna Croneman.

Helsinki Scriptin vieraina on myös Emmy-voittaja Ran Tellem (Homeland), keväällä parhaaksi pohjoismaiseksi käsikirjoittajaksi valittu Mette M. Bølstad (Nobel) sekä BBC:n huippukirjoittaja ja showrunner Jed Mercurio (Line of Duty).

Fiction Finland ry:n ja Helsingin kaupungin mahdollistama tapahtuma on suunnattu ammattilaisten lisäksi kaikille draamasarjoista kiinnostuneille.

Lisätiedot ja liput:

www.helsinkiscript.fi

Tiedustelut:

Toni Puurtinen
Helsinki Script, tiedottaja
toni.puurtinen@gmail.com, +358 45 651 1160

Taina Seitsara
Helsingin kaupunki, erityissuunnittelija
Luova ja osallistava Suomi
taina.seitsara@hel.fi, +358 40 334 7048

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuuston päätökset14.2.2018 21:57Tiedote

Helsingin keskushallinto uudistaa organisaatiotaan, jotta se pystyisi paremmin vastaamaan kaupunkistrategian tavoitteisiin. Kaupunginkanslian toimintoja ajatellen näitä yleisiä strategian tavoitteita ovat esimerkiksi päätöksentekomallien ja palveluprosessien tehostaminen sekä byrokratian keventäminen. Strategian painotusten ja tavoitteiden pohjalta kansliassa on erityisen perusteltua arvioida muun muassa viestinnän organisointia ja tietohallinnon roolia digitalisaatiokehityksessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme