Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki Scriptissä puhumassa Skam- ja Silta-sarjojen tekijöitä

Jaa

Tv-sarjojen käsikirjoittamiseen ja tuottamiseen keskittyvä Helsinki Script -tapahtuma järjestetään perjantaina 1.9.2017 Savoy-teatterissa. Tapahtuman puhujina nähdään muun muassa Skam- ja Silta-sarjojen tekijöitä.

Skam on norjalainen supersuosittu nuorisosarja, jota on katsottu Yle Areenassakin jo miljoonia kertoja. Helsinki Scriptissä sarjan tuottaja Marianne Furevold ja suomalaiskatsojien suosikiksi valittua Nooraa esittänyt Josefine Pettersen kertovat sarjan tekemisestä ja suosion syistä.

Silta-sarjan ja siitä tehdyt uusintaversiot tuottanut Lars Blomgren puhuu puolestaan siitä, mitä tv:ssä tapahtuu nordic noirin jälkeen. Keskusteluun osallistuu myös SVT:n tuore draamapäällikkö Anna Croneman.

Helsinki Scriptin vieraina on myös Emmy-voittaja Ran Tellem (Homeland), keväällä parhaaksi pohjoismaiseksi käsikirjoittajaksi valittu Mette M. Bølstad (Nobel) sekä BBC:n huippukirjoittaja ja showrunner Jed Mercurio (Line of Duty).

Fiction Finland ry:n ja Helsingin kaupungin mahdollistama tapahtuma on suunnattu ammattilaisten lisäksi kaikille draamasarjoista kiinnostuneille.

Lisätiedot ja liput:

www.helsinkiscript.fi

Tiedustelut:

Toni Puurtinen
Helsinki Script, tiedottaja
toni.puurtinen@gmail.com, +358 45 651 1160

Taina Seitsara
Helsingin kaupunki, erityissuunnittelija
Luova ja osallistava Suomi
taina.seitsara@hel.fi, +358 40 334 7048

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin uusille asuinalueille tulee muovinkeräysjärjestelmät21.6.2018 10:05Tiedote

Jätkäsaaressa, Kalasatamassa ja Kruunuvuorenrannassa alkaa alueellinen kiinteistökohtainen muovinkeräys ensi syksynä. Muovipakkausten keräysmahdollisuus on ollut erityisesti toivottua alueen asukaspalautteessa. Alueiden jätteenkeräysjärjestelmiin tehdään muutoksia, jotka mahdollistavat muovinkeräyksen etupainotteisesti velvoittavaan lainsäädäntöön nähden. Muovipakkausten erilliskeräys ei ole vielä velvoitteena HSY:n jätehuoltomääräyksissä eikä EU:n jätedirektiivissä, mutta esimerkiksi EU tullee edellyttämään muovipakkausten kierrätysasteen nostoa lähivuosina.

Asuntotuotantoa mahdollistava asemakaavavaranto on kasvanut pääkaupunkiseudulla20.6.2018 14:09Tiedote

Asemakaavavaranto, joka mahdollistaa asuntotuotannon, on kasvanut pääkaupunkiseudulla 2010-luvulla. Vuoden 2018 alussa voimassa olleissa seudun asemakaavoissa oli käyttämätöntä rakennusoikeutta hieman yli 7,7 miljoonaa kerrosneliömetriä. Määrä oli 1,2 miljoonaa enemmän kuin vuonna 2011. Vuoden 2017 aikana varannon kasvua kertyi pääkaupunkiseudulla yli 200 000 kerrosneliömetriä. Pääkaupunkiseudun reipas asuntotuotantovauhti ei siis ainakaan vielä ole kääntänyt asuntovarannon määrää laskuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme