Helsinki Seagulls

Helsinki Seagulls vahvistuu kahdella jenkkipelaajalla

Jaa

Ensimmäiseen Korisliigakauteen valmistautuva Helsinki Seagulls on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Amerikkalaispelaajat Deremy Geiger ja Thomas Coleman pelaavat jo tänään helsinkiläisten riveissä latvialaista BK Saldusia vastaan.

Pelintekijänä pelaava 24-vuotias Deremy Geiger tulee Helsinkiin Tshekin pääsarjasta MMCITE Brnon joukkueesta, jossa 180-senttinen pallotaituri valittiin viime kaudella eurobasket.com sivustolla sarjan viiden parhaan vahvistuksen joukkoon. Thomas Coleman lentää lokkiparven avuksi Uruguaysta Biguan joukkueesta, mutta 26-vuotias pelimies on ehtinyt pelata ammatikseen myös Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. 205-senttinen Coleman oli kaudella 2010-2011 oman yliopistokonferenssissa tähdistöviisikossa.


- Olen todella tyytyväinen, kun saimme nämä nimet sopimuspapereihin. Deremy on nopea ja taitava pelintekijä, jonka kaukoheitosta on meille vielä paljon iloa. Thomas taas viihtyy korin läheisyydessä. Hän on ollut lähes jokaisessa pelaamassaan liigassa kärkisijoilla heitontorjunnoissa ja tulee olemaan meille tärkeä mies puolustuspäässä, päävalmentaja Mikko Larkas kommentoi.

Helsinki Seagulls etsii vielä yhtä amerikkalaisvahvistusta ennen 1. lokakuuta alkavaa kautta. Viime kauden joukkueesta lokkipaidassa jatkavat Jarkko Kyllönen, Panu Vertio ja Mikko Jämsä. Uutena pelaajana Seagullsin rinkiin tulee yhteistyösopimuksella Vantaan Pussihukista Eero Sahlberg, sekä yhteistyösopimuksella Järvenpään JKS Basketista Teemu Sulonen. Aiemmin on jo tiedotettu Jouko Järvisen, Eero Lehtisen, Carl Lindbomin, Antti Niskasen ja Lauri Toivosen sopimuksista.

Mikko Larkaksen johtama valmennustiimi vahvistuu ranskalaisella Romain Leroylla. Arvokasta kokemusta Ranskan sarjoista tuova Leroy oli Larkaksen kanssa samaan aikaan FIBA:n valmentajakoulutuksessa vuosina 2009-2011. Valmennustiimiin kuuluvat myös apuvalmentaja Sauli Silvonen,  fyysinen valmentaja Jesse Talikka, huoltaja Miikka Immonen, sekä joukkueenjohtaja Mikko Vilke.

Helsinki Seagulls pelaa viikonloppuna kolme harjoitusottelua Ruotsin turnauksessa. Turnauksen muut joukkueet ovat liettualainen BK Saldus, sekä ruotsalaiset LF Basket ja Jämtland Basket.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsinki Seagulls Päävalmentaja Mikko Larkas puh: 040 569 8555

Kuvat

Thomas Coleman, Deremy Geiger, Romain Leroy
Thomas Coleman, Deremy Geiger, Romain Leroy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsinki Seagulls
Helsinki Seagulls
Kasarmikatu 14 A
00130 Helsinki

http://www.helsinkiseagulls.net/
Helsinki Seagulls perustettiin nostamaan pääkaupunkiseudulla miesten koripalloilu takaisin Korisliiga-tasolle. Joukkueen tavoitteena on myös tarjota alueen lupaavimmille nuorille urapolku lajin huipulle.