Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki selvittää itähelsinkiläisen päiväkodin esiopetusryhmän toimintaa

Jaa

Julkisuudessa on uutisoitu kiusaamisesta ja häiriökäyttäytymisestä itähelsinkiläisen päiväkodin esiopetusryhmässä. Osa esiopetukseen osallistuvien lasten vanhemmista on ollut huolissaan päiväkodin toimintamalleista.

Lasten ja vanhempien huolenaiheet otetaan erittäin vakavasti. Päiväkodin esiopetusryhmien kanssa on työskennelty viime syksystä alkaen ja työskentely jatkuu. Päiväkodin esiopetuksen toiminta käydään nyt tarkasti läpi, arvioidaan ja sen pohjalta päätetään toimenpiteistä.

Kaupungilla on kiusaamiseen, rasismiin ja väkivaltaan nollatoleranssi. Esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa on Helsingin yhteiset ja varhaiskasvatusyksiköiden omat toimintasuunnitelmat, joita noudatetaan lasten kanssa.

Päiväkodin vanhemmille on järjestetty viime syksyn ja talven aikana kaksi keskustelutilaisuutta ja seuraava järjestetään ensi torstaina.

Lisätietoja:

varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Irma Sihvonen,
irma.sihvonen@hel.fi, puh. 050 3623692

Helsingin varhaiskasvatusjohtaja Satu Järvenkallas,
satu.jarvenkallas@hel.fi, puh. 09 310 43368

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369
s-posti: essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki Education Week valtaa pääkaupungin marraskuussa – mukana yli 100 tapahtumaa16.10.2018 13:00Tiedote

Kaikkien aikojen ensimmäinen Helsinki Education Week järjestetään 5.–9.11. Tapahtumakokonaisuus tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä. Viikon aikana eri puolilla Helsinkiä järjestetään yli 100 oppimiseen liittyvää tapahtumaa. Suuri osa ohjelmasta järjestetään yhdessä kansainvälisten oppimisen asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme