HUS

Henkilökunnan maanalaisia pukutiloja varotoimenpiteenä pois käytöstä Meilahden sairaala-alueella

Jaa

HUSin sairaala-alueella Meilahdessa sijaitsevien maanalaisten pukuhuoneiden yläpuolisessa kalliossa on havaittu halkeamia. Varotoimenpiteenä nämä henkilökunnan pukutilat poistetaan käytöstä elokuun loppuun mennessä.

Kallioiden halkeamat havaittiin alueella olleiden vesivuotojen vuoksi käynnistetyn remontin yhteydessä. Viime viikolla tehtyjen tutkimusten tulokset selvisivät maanantaina 30.8.

Henkilökuntaa on ohjeistettu menettelytavoista ennen tilojen sulkemista. Koska käytöstä poistettavat pukutilat ovat varsin laajat, on korvaavien pukutilojen järjestäminen sairaala-alueelta jo aloitettu. Tilanne tulee olemaan henkilökunnan kannalta kuitenkin hankala ainakin tämän viikon.

Lisätietoja medialle:

Vesa Vainiotalo, kiinteistöjohtaja, HUS Tilakeskus
040 588 6793, vesa.vainiotalo@hus.fi

HUS mediapalvelun yhteystiedot

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme