BookBeat

Henkilökuvat ja dekkarit suomalaisten äänikirjasuosikkeja

Jaa

Suomalaiset ahmivat vahvoja tarinoita äänikirjoina. Uutuusdekkarit ja mielenkiintoiset henkilökuvat hallitsevat kuunnelluimpien äänikirjojen listaa BookBeatissa.

Jääkiekkoilija Tommi Kovasen yhdessä Jenny Rostainin kanssa kirjoittama Kuolemanlaakso (Bazar) nousi syyskuussa nopeasti äänikirjakuuntelijoita kiinnostavaksi teokseksi. Tämä 7.9.2017 julkaistu henkilökohtainen selviytymistarina käsittelee Kovasen elämää aivovamman jälkeen. Kuuntelusuosikkeihin kuului myös Oskari Saaren kirjoittaman kirja mestareiden tekijästä, Aki Hintsa – Voittamisen anatomia (WSOY).

Myös dekkarien suosio äänikirjoina jatkuu. Stieg Larssonin Millennium-sarjaa jatkaneen David Lagercrantzin uusin teos Tyttö joka etsi varjoaan (WSOY) nousi nopeasti kuunneltuimpien kirjojen listalle heti ilmestymisensä jälkeen. Elokuussa ilmestynyt Leena Lehtolainen uutuus Viattomuuden loppu (Tammi) jatkoi vahvaa suosiotaan äänikirjana.

Näitä äänikirjoja Suomi kuuntelee – syyskuun top 10

1. Lehtolainen, Leena: Viattomuuden loppu (Tammi)
2. Lagercrantz, David: Tyttö joka etsi varjoaan (WSOY)
3. Kyrö, Tuomas: Mielensäpahoittajan Suomi (WSOY)
4. Saari, Oskari: Aki Hintsa – Voittamisen anatomia (WSOY)
5. Kovanen, Tommi & Rostain, Jenny: Kuolemanlaakso (Bazar)
6. Rönkkonen, Henriikka: Mielikuvituspoikaystävä (Atena)
7. Niiranen, Miikka & Salminen, Pekka: Sä maksat (Johnny Kniga)
8. Kallio, Maaret: Lujasti lempeä (WSOY)
9. Hänninen, Vepe & Aarnio, Jari: Myrkky (WSOY)
10. Takanen, Kimmo: Tunne lukkosi (WSOY)

Tilasto perustuu BookBeatin äänikirjamyyntiin syyskuussa 2017.

Lisätiedot:
Sari Forsström | BookBeat Suomi
sari.forsstrom@bookbeat.com | 050 338 7293

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

BookBeat
BookBeatBookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa käyttäjä saa lukea ja kuunnella kirjoja rajattomasti älypuhelimellaan tai tabletillaan. Palvelu lanseerattiin Suomessa kesän 2016 aikana ja kuluneena vuonna äänikirjojen kuuntelu on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan. BookBeatin omistaa ruotsalainen Bonnier, joka on yksi Euroopan suurimmista kustantamoryhmistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BookBeat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme