Edenred Finland Oy

Henkilöstöetujen markkinajohtaja Edenred Finland tuo asiakkailleen Apple Payn rinnalle Google Payn – mahdollistaa helpon, turvallisen ja nopean mobiilimaksamisen Suomessa

Jaa

Käteisen käytön vähenemistä Suomessa tukee yhä modernimpien maksutapojen lisääntyminen. Tänään tiistaina 30.10. Suomeen on lanseerattu uusi mobiilimaksutapa, Google Pay. Google Pay seuraa viime syksynä saapunutta Apple Payta, jonka lanseerasi Suomessa muun muassa Nordea, ST1 ja henkilöstöetujen markkinajohtaja Edenred. Tästä päivästä alkaen Edenredin yli 100 000 asiakasta, jotka käyttävät Edenredin lounas-, liikunta- ja kulttuurietukorttia voivat nyt maksaa myös Google Paylla yli 21 500 kattavassa ravintola- sekä liikunta- ja kulttuuripaikkaverkostossa.

Käteisen käytön vähenemistä Suomessa tukee yhä modernimpien maksutapojen lisääntyminen. Tänään tiistaina 30.10. Suomeen on lanseerattu uusi mobiilimaksutapa, Google Pay. Google Pay seuraa viime syksynä saapunutta Apple Payta, jonka lanseerasi Suomessa muun muassa Nordea, ST1 ja henkilöstöetujen markkinajohtaja Edenred.

Apple Pay ja Google Pay ovat käytännössä muovisia maksukortteja digitaalisessa muodossa, käyttäjän puhelimessa tai kellossa. Kun maksukortti on lisätty mobiililaitteeseen, voi kortin käyttäjä suorittaa lähimaksuja suoraan omalla puhelimella tai kellollaan. Nämä modernit maksutavat ovat ennen kaikkea käteviä, helppoja ja nopeita, mutta myös erittäin turvallisia. Kun asiakas maksaa lähimaksulla käyttäen mobiililaitettaan, korttinumero ei tallennu laitteelle eikä puhelimen palvelimille. Jokaiseen ostokseen käytetään laitekohtaista numeroa ja uniikkia maksutapahtumakoodia.

Google Pay helpottaa ennen kaikkea arkisten maksutapahtumien tekoa, kuten vaikka lounaalla käyntiä. Yhtenä Google Payn lanseeraavista yrityksistä onkin henkilöstöetujen Suomen markkinajohtaja, Edenred Finland Oy. Tästä päivästä alkaen Edenredin yli 100 000 asiakasta, jotka käyttävät Edenredin lounas-, liikunta- ja kulttuurietukorttia voivat nyt maksaa myös Google Paylla yli 21 500 kattavassa ravintola- sekä liikunta- ja kulttuuripaikkaverkostossa.

- Google Payn myötä voimme nyt tarjota lähes jokaiselle asiakkaillemme uuden nopean ja helppokäyttöisen maksutavan. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka ovat myös Edenredin maksuvälineiden keskiössä. Google Pay vahvistaa Edenredin asemaa Suomen johtavana työsuhde-eturatkaisujen tarjoajana, toteaa Edenred Finlandin toimitusjohtaja Leena Hellfors

Google Pay on helppo ottaa käyttöön ja se toimii kaikissa Android-mobiililaitteissa, joissa on Lollipop 5.0 käyttöjärjestelmä tai uudempi.

Lisätietoja Google Paysta löytyy osoitteesta: www.edenred.fi/googlepay

Edenred on listattu Pariisin Euronext pörssiin ja yritys toimii 42 maassa noin 8.000 työntekijän voimin. Edenredillä on lähes 750.000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, 1,4 miljoonaa kumppania ja 43 miljoonaa edunsaajaa.

Valikoimaamme kuuluu lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkaeturatkaisu. Edenredin kortti käy yli 21 500 käyttöpaikassa ympäri Suomea. Palvelemme yli 15 000 yritysasiakasta ja tuotteitamme käyttää noin 300 000 työntekijää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Leena Hellfors
Toimitusjohtaja
Edenred Finland Oy
p. 0400 323 434
leena.hellfors@edenred.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Edenred Finland Oy
Edenred Finland Oy
Elimäenkatu 15
00510 Helsinki

http://www.edenred.fi

Edenred Finland Oy on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Edenredin ratkaisut sitouttavat ja virkistävät työntekijöitä, mikä puolestaan vaikuttaa merkittävästi koko yrityksen suorituskykyyn. Tuotevalikoimaan kuuluu modernit ratkaisut lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun tarjoamiseen sekä Delicard-lahjakortit henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden muistamiseen. Palvelemme yli 15 000 yritysasiakasta ja tuotteitamme käyttää noin 300 000 työntekijää. Edenred on listattu Pariisin Euronext pörssiin ja yritys toimii yhteensä 45 maassa noin 8.000 työntekijän voimin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Edenred Finland Oy