Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Henriikka Hakkala Lääkäriliiton viestinnän asiantuntijaksi

Jaa

Hakkala on aloittanut tehtävässään elokuun lopulla.

Lääkäriliiton viestinnän asiantuntijan tehtävään on valittu FM, MTi Henriikka Hakkala. 

Hakkalalla on pitkä kokemus viestinnän tehtävistä Suomessa ja kansainvälisesti, myös sote-sektorilta. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry:ssä, jossa hänen vastuullaan oli vaikuttaja-, jäsen- ja brändiviestintää sekä ammatillisen lehden toimitustyötä. Lääkäriliittoon Hakkala siirtyy Duuri Group Oy:n viestintäasiantuntijan tehtävistä.

- Olen innostunut siitä, että pääsen osallistumaan suomalaisten lääkärien hyvän työelämän sekä toimivien ja tuloksellisten neuvottelusuhteiden edistämiseen. Minulle on arvokasta, että saan käyttää omaa osaamistani ihmisten hyvinvoinnin edistäminen, Hakkala toteaa.

Henriikka Hakkala on aloittanut Lääkäriliitossa 29.8.2022.

Lisätietoja:

Lauri Korkeaoja, viestintäjohtaja, puh. 044 0788282, lauri.korkeaoja@laakariliitto.fi

Henriikka Hakkala, viestinnän asiantuntija, puh. 040 5266907, henriikka.hakkala@laakariliitto.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry
Mäkelänkatu 2
00500 HELSINKI

http://www.laakariliitto.fi

Suomen Lääkäriliitto on ammattijärjestö, johon kuuluu noin 93 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkärit yhdessä potilaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lääkäriliitto - Finlands Läkarförbund ry

Lääkäriliitto ja Hammaslääkäriliitto: Väestön hoidon tarpeet kasvavat – useiden erikoisalojen osaajavajaus on ratkaistava2.11.2022 07:00:40 EET | Tiedote

Jotta voidaan vastata kasvavaan erikoislääkärien ja erikoishammaslääkärien tarpeeseen, on riittämätön valtion koulutusrahoitus korjattava viipymättä tasolle, joka vastaa koulutuksen todellisia kustannuksia. Samalla on hyödynnettävä kaikki laadukkaat koulutustahot ja kasvatettava sekä alueellisia että tiettyjen erikoisalojen vetovoimatekijöitä.

Lääkärijärjestöt: Suunnitellut henkilöstövähennykset vaarantaisivat lääketieteellisen koulutuksen laadun Oulussa2.9.2022 14:17:12 EEST | Tiedote

Oulun yliopiston hallitus on kokouksessaan 23.8.2022 käsitellyt esitystä n. 25 henkilötyövuoden säästämiseksi lääketieteellisessä tiedekunnassa, sillä tiedekunnan talous on jäämässä 1,4 miljoonaa euroa tappiolliseksi vuoden loppuun mennessä. Esitys jäi kokouksessa vielä pöydälle. Lääketieteen perustutkinto-opiskelijoita edustava Suomen Medisiinariliitto ry, erikoistuvia lääkäreitä edustava Nuorten Lääkärien Yhdistys ry ja lääkärien ammattijärjestö Suomen Lääkäriliitto ilmaisevat syvän huolensa lääketieteellisen koulutuksen laadusta Oulussa, mikäli suunnitellut säästötoimet toteutuvat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme