Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Herkkujen Suomi yhdistää tänä vuonna kiinnostavimmat lähiruokaherkut ja parhaat oluet Helsingin Rautatientorille 3.-5.8.2017

Jaa

Jo seitsemättä kertaa yhdessä Syystober-olutjuhlan kanssa järjestettävä Herkkujen Suomi-lähiruokatapahtuma on uudistunut ja yhtenäistynyt yhdeksi tapahtumakokonaisuudeksi. Saman taivaan alla kohtaavat tänä vuonna suomalainen Street Food, Suomen parhaat oluet ja herkulliset ruokamarkkinat. Tapahtuman teema, #Syödäänyhdessä, kokoaa nautiskelijat Rautatientorille iltamyöhään asti.

Lähiruokaherkut ja Suomen parhaat oluet katetaan tänäkin vuonna Helsingin Rautatientorille 3.-5.8.2017, kun lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi ja olutjuhla Syystober yhdistyvät yhtenäiseksi tapahtumaksi. Herkkujen Suomi -tapahtuma kokoaa Helsingin Rautatientorille lähi- ja luomuruoan tuottajia ja yrittäjiä ympäri Suomen. Pienten elintarvikeyritysten herkkuja voi napostella paikan päällä tai ostaa mukaan. Tämän vuoden uutuutena Suomen parhaita oluita voi siemailla ympäri tapahtuma-aluetta, sillä koko alue on nyt anniskelualuetta - asia, josta iloitsemme suuresti, koska ruoan ja juoman yhdistäminen on luontevampaa kuin koskaan. Osastoilla esitellään myös maakuntia ja suomalaista maaseutua. 

Viime vuonna tapahtumassa vieraili noin 35 000 hyvän ruoan ja oluen ystävää, ja tapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna suurta kävijämäärää. Tapahtuma vetää joka vuosi runsaasti turisteja tutustumaan suomalaisiin herkkuihin ja parhaisiin panimotuotteisiin. Aikaisemman tapahtuma-ajankohdan vuoksi tänä vuonna torilla nähtäneen ennätysmäärä matkailijoita. Perinteinen ja suuren suosion saavuttanut Herkkujen Suomi on osa virallista Suomi 100 -ohjelmaa sekä MTK 100 -juhlavuotta, ja tänä vuonna tapahtumassa #syödäänyhdessä. 

Tapahtuman järjestävät tuottajajärjestöt Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry sekä Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC, Lammin Sahti ja Pienpanimoliitto. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Aukioloajat: 
Torstaina 3.8. klo 16.00-20.00
Perjantaina 4.8. klo 10.00-20.00
Lauantaina 5.8. klo 10.00-19.00
Syystober-oluet ja Syödään yhdessä torilla joka ilta kello 01.00 asti
Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Klaus Hartikainen, MTK, puh. 040 1692 060, klaus.hartikainen@mtk.fi 
Kimmo Härkönen, tuottaja ja turvallisuuspäällikkö, 040 5244363, kimmo.harkonen@jarjestys.fi
markkinointikoordinaattori Emma Pihkala, MTK, puh. 040 920 9831, emma.pihkala@mtk.fi  

Osallistu tämän vuoden Facebook-tapahtumaan: 
https://www.facebook.com/events/251801771951330/?active_tab=about 
https://www.facebook.com/HerkkujenSuomi/ 

www.herkkujensuomi.fi 

Twitter:@herkkujensuomi 
Instagram: @herkkujensuomi

#HerkkujenSuomi2017 #Syystober2017 #Syödäänyhdessä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Henrietta Dahlman
Viestintäassistentti
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
PL 510 (Simonkatu 6), 00101 Helsinki
puh. 040 920 9877, 020 413 2367
henrietta.dahlman@mtk.fi
www.mtk.fi
www.kasvutarinoita.fi

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Ministeriö tarjoaa liian vähän valokuitua MTK:n sulatettavaksi26.6.2018 12:39Tiedote

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliittoa närästää se, että liikenne- ja viestintäministeriön luonnos digi-infrastrategiaksi näyttää unohtaneen kokonaan maaseudun yrittäjien ja maalla asuvien tarpeet. MTK korostaa lausunnossaan sitä, että digitaalisia julkispalveluja ei saada toimintavarmoiksi ja digitalisoituvien ja automatisoituvien maaseudun elinkeinojen liiketoiminta tökkii, mikäli kasvavien tiedonsiirtomäärien edellyttämää valokuitua ei ole maaseudulla saatavilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme