Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Herkkusuut huomio - Linnanmäellä on avattu linna täynnä makoisia yllätyksiä

Jaa

Linnanmäen Huvipuistossa on valmisteltu herkullista yllätystä läpi talven. Yksi kauden 2018 suurimmista uudistuksista, ravintolakokonaisuus Herkkulinna on avattu Linnanmäellä!

Ravintola Jarrumiehen paikalle on rakennettu talven aikana uusi ravintolamaailma Herkkulinna. Makoisaa nimeä kantava ravintolakokonaisuus kätkee sisäänsä viisi erilaista ravintolaa, jotka kutkuttelevat niin kevyempää evästä etsiviä huvittelijoita kuin maailman makujakin kaipaavia herkkusuita.

Cafe Vohvelitehdas tuo mielenkiintoisen herkkukonseptin huvipuistoon, sillä asiakas voi itse suunnitella haluamansa suolaisen tai makean vohvelin ja seurata makupalan valmistumista tirisevällä pannulla. Vohvelitehdas tarjoaa myös muun muassa virkistäviä smoothieita ja erikoiskahveja.

Linnanmäen nostalgisiin ikisuosikkeihin kuuluva ”makkaragrilli” on kokenut piristävän muodonmuutoksen, mutta tarjoilee edelleen tuttuja huvipuistoherkkuja Grilli-nimen alla. Keveitä ja rouskuvan tuoreita annoksia tarjoilee Salaatti & Varras. Asiakas voi koota itse mieleisensä salaatin ja kruunata sen vielä valinnaisella vartaalla. Aiemmin toisaalla huvipuistossa sijainnut Flores Freshmex tuo rouheampaan nälkään herkullisia burritoja ja runsaita nachoannoksia.

Kirsikkana kokonaisuuden yllä keimailee kujeileva Keidas, joka kutsuu luokseen paistattelemaan auringossa. Herkkulinnan katolla sijaitseva terassiravintola tarjoaa pienen suolaisen lisäksi myös kesän kuplivimman uutuuden, joka ei voisi enää enempää huvipuistomainen olla: värikäs ja pirskahteleva hattaraskumppa.

- Keidas on oivallinen paikka levähtää huvipuistopäivän aikana, mutta sen houkutteleva ruoka- ja juomatarjonta kutsuu luokseen myös aikuisempaa väkeä vaikkapa työpäivän jälkeen. Viihtyisällä terassilla tulee esiintymään kauden alku- ja loppupuolella myös erilaisia artisteja ja dj’itä, jotka tahdittavat leppoisia kesäiltoja aina tiistaisin ja perjantaisin, kertoo Linnanmäen ravintolatoimintojen johtaja Niina Häkkinen.

- Herkkulinna on Linnanmäen Huvipuiston ruokatarjonnalle suuri uudistus, kun sekä sijainti että tarjonta ovat suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

- Pyrimme kehittämään huvipuistoa aina yhä mielenkiintoisemmaksi vapaa-ajan kohteeksi vuosi vuodelta!, Adlivankin päättää ja kutsuu kaikki kokeilemaan uusia herkuttelukohteita!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

KUTSU lehdistötilaisuuteen: Hyppää Taigan siiville jo ennakkoon Valokarnevaalin loistavien tähtihetkien lomassa!27.9.2018 12:23Tiedote

Päivä: To 11.10.2018 Klo: 14-15.30 (ilmoittautuminen klo 14, tilaisuus alkaa klo 14.30) Paikka: Linnanmäen Huvipuisto, Pohjoinen sisäänkäynti, Tivolikuja 1, Helsinki Ilmoittautuminen lomakkeella, päättyy pe 5.10. klo 12.00 Tervetuloa kuulemaan, miten Linnanmäen kaikkien aikojen isoin hanke, Taiga-ratalaitteen rakentaminen, edistyy. Paljastamme lehdistötilaisuudessa myös koko rataprofiilin ja saatte Kinossamme esimakua, miltä laitteen kyyti tulee tuntumaan. Haluamme kutsua lehdistön edustajat myös kokemaan Linnanmäen 14. Valokarnevaalin, jonne Ivana Helsinki on suunnitellut loistavia tähtihetkiä. Lehdistötilaisuudessa Paola Suhonen on paikalla kertomassa, miten Valokarnevaalilla tulee yhdistymään muoti, musiikki ja valo. Lehdistötilaisuus kestää noin tunnin (klo 15.30 asti), jonka jälkeen on mahdollisuus kokea kaverin kanssa Valokarnevaalin tähtihetket puiston avautuessa samaan aikaan! Linnanmäki antaa osallistujille omatoimista tutustumista varten kaksi ranneketta. Huomaathan, että til

Valokarnevaali täynnä säkenöiviä tähtihetkiä27.9.2018 11:11Tiedote

Helsingin perinteisiin piirtynyt Valokarnevaali saa Linnanmäen säkenöimään lokakuussa. Tänä vuonna teematapahtumassa nähdään ainutlaatuisia tähtihetkiä, jotka ovat suunniteltu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa. Valokarnevaali huipentuu kauden päätösviikonloppuna, kun puistossa nähdään kahtena iltana DJ Alex Mattsonin esitys, jonka kruunaa loistava lasershow! Karnevaali järjestetään 11.-21.10.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme