Hesburger avasi Kiovan ravintolat ukrainalaisten toiveesta
Haastattelimme jokaisen Ukrainan ravintolapäällikön ja heidän esihenkilönsä videoyhteyden kautta.
”Paikalliset haluavat päästä kiinni normaaliin arkeen, niin hyvin kuin se on mahdollista. Teimme päätöksen ravintoloidemme avaamisesta ravintolapäälliköidemme toivomuksesta. Työntekijöidemme mukaan myös paikalliset asiakkaamme ovat toivoneet, että ravintolat avautuvat”, Hesburgerin toimitusjohtaja Kari Salmela kertoo.
”Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin työntekijöidemme turvallisuus. Olemme valmiita sulkemaan ravintolat uudelleen ravintolapäälliköidemme toiveesta”, Kari Salmela painottaa.
Hesburger on maksanut koko ajan kaikille ukrainaisille työntekijöille palkkaa, vaikka ravintolat ovat olleet sodasta johtuen suljettuna. Hesburger on jakanut myös suljettujen ravintoloiden ruoan ilmaiseksi orpokoteihin, hoitokoteihin, avustustyöntekijöille ja ukrainalaisille sotilaille.
Terveisiä suomalaisille
Järkyttävistä kokemuksista huolimatta periksiantamaton asenne välittyi haastattelujen aikana jokaisen työntekijämme puheenvuorosta. Hesburgerin ukrainalaiset työntekijät lähettävät terveisiä kaikille suomalaisille. Ohessa poimintoja työntekijöidemme puheenvuoroista.
”Sota loppuu aikanaan ja toivomme, että suomalaiset tulevat vierailulle Ukrainaan.”
”Haluamme rauhaa!”
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Petteri Pohjonenviestintäpäällikkö
Puh:+358 (0)40 761 3201petteri.pohjonen@hesburger.fiKuvat
Tietoja julkaisijasta
Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Hesburger
Miltä työ maistuu? Hesburger tarkastelee lyhytdokumentin avulla työn murrosta6.2.2023 08:01:29 EET | Tiedote
Maailma muuttuu jatkuvasti ja elämäntapamme sen mukana. Tulevaisuudessa yritykset käyvät yhä kovempaa kilpailua työntekijöistä. Hesburger haluaa olla vastuullinen työnantaja tänään ja huomenna. Se tarkoittaa, että nykyisten työntekijöidemme hyvinvoinnin ylläpitämisen ja kehittämisen lisäksi, meidän on ymmärrettävä myös käynnissä olevaa työn murrosta.
Hesburger-ravintolat kasvattivat myyntiään 19 % edellisvuoteen verrattuna30.1.2023 08:55:32 EET | Tiedote
Hesburger-ravintoloiden myynti kasvoi seitsemässä toimintamaassa 19 % vuoteen 2021 verrattuna. Viime vuonna koko ketjun verollinen myynti oli 409 miljoonaa euroa, josta Suomen ravintoloiden osuus oli 264 miljoonaa euroa. Suomessa myynti kasvoi 13 %.
Vuoden Hesburger on Oulu Joutsensilta24.1.2023 09:59:07 EET | Tiedote
Oulu Joutsensilta palkittiin vuoden 2022 parhaana Hesburger-ravintolana Hesepäivillä Tampereella. Vuoden parhaimman ravintolan palkinnon vastaanotti Oulu Joutsensillan ravintolapäällikkö Santeri Lahdenperä.
Hesburger panostaa henkilöstön ammatilliseen kehittymiseen19.1.2023 10:28:35 EET | Tiedote
Ravintola-alan työvoimapula on heijastunut myös Hesburgerin toimintaan, mutta vaikutukset ovat olleet onneksi lyhytaikaisia. Korona-aikana ravintola-alalta on poistunut Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n arvioiden mukaan jopa 10 000 työntekijää. Hesburger on vastannut haasteeseen panostamalla työn sujuvuuteen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.
Jatkossa Hesburgerin herkut kotiinkuljettaa vain Foodora - “Yhteistyö sujuvoittaa ravintoloiden henkilökunnan työntekoa”30.12.2022 12:38:34 EET | Tiedote
Pohjoismaiden suosituin ravintolaruoan kuljetuspalvelu Foodora aloittaa 1.1.2023 yksinoikeudella yhteistyön Suomen suurimman pikaruokaravintolaketjun Hesburgerin kanssa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme