Hesburger on kiinnostava työnantaja – tuhansia uusia työhakemuksia

Hesburger on kiinnostava brändi ja haluttu työpaikka erityisesti nuorten työnhakijoiden keskuudessa. Ravintolamme on monelle nuorelle elämän ensimmäinen työpaikka.
”Olemme todella iloisia voidessamme kertoa, että saimme alkuvuoden aikana yli 4.000 uutta työhakemusta”, kertoo Hesburgerin henkilöstöpäällikkö Tiina Nurmela-Aaltonen.
Kesätyönälkä
”Myös kesätyönälkä-aiheinen rekrytointiviestimme on purrut hienosti kevään aikana. Palkkaamme kesätöihin tänä vuonna 600 uutta työntekijää”, Tiina Nurmela-Aaltonen lisää.
”Odotamme hyvällä fiiliksellä kesän asiakaskohtaamisia ravintoloissamme. Uusien kesätyöntekijöidemme koulutus on jo täydessä vauhdissa”, Tiina Nurmela-Aaltonen kertoo.
Yksi tämän vuoden kesätyöntekijöistämme on 18-vuotias Saana. Saana oli viime kesänä ensimmäistä kertaa kesätyöntekijänä Hesburgerissa. Millaista on ollut työskennellä ravintolassa?
”Hesellä työskentely on ollut mukavaa. Meidän työporukkamme on tiivis. Asioita tehdään yhdessä ja toisia auttaen”, Saana kertoo.
Hesburgerin tavoitteena on työllistää kesällä hyvin oppineet heseläiset myös syksyn tullen. Monet kesätyöntekijöistämme jatkavat Hesburgerissa osapäivätöissä vielä syksyllä opintojen alettua.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Petteri Pohjonenviestintäpäällikkö
Puh:+358 (0)40 761 3201petteri.pohjonen@hesburger.fiKuvat
Tietoja julkaisijasta
Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Hesburger
Miltä työ maistuu? Hesburger tarkastelee lyhytdokumentin avulla työn murrosta6.2.2023 08:01:29 EET | Tiedote
Maailma muuttuu jatkuvasti ja elämäntapamme sen mukana. Tulevaisuudessa yritykset käyvät yhä kovempaa kilpailua työntekijöistä. Hesburger haluaa olla vastuullinen työnantaja tänään ja huomenna. Se tarkoittaa, että nykyisten työntekijöidemme hyvinvoinnin ylläpitämisen ja kehittämisen lisäksi, meidän on ymmärrettävä myös käynnissä olevaa työn murrosta.
Hesburger-ravintolat kasvattivat myyntiään 19 % edellisvuoteen verrattuna30.1.2023 08:55:32 EET | Tiedote
Hesburger-ravintoloiden myynti kasvoi seitsemässä toimintamaassa 19 % vuoteen 2021 verrattuna. Viime vuonna koko ketjun verollinen myynti oli 409 miljoonaa euroa, josta Suomen ravintoloiden osuus oli 264 miljoonaa euroa. Suomessa myynti kasvoi 13 %.
Vuoden Hesburger on Oulu Joutsensilta24.1.2023 09:59:07 EET | Tiedote
Oulu Joutsensilta palkittiin vuoden 2022 parhaana Hesburger-ravintolana Hesepäivillä Tampereella. Vuoden parhaimman ravintolan palkinnon vastaanotti Oulu Joutsensillan ravintolapäällikkö Santeri Lahdenperä.
Hesburger panostaa henkilöstön ammatilliseen kehittymiseen19.1.2023 10:28:35 EET | Tiedote
Ravintola-alan työvoimapula on heijastunut myös Hesburgerin toimintaan, mutta vaikutukset ovat olleet onneksi lyhytaikaisia. Korona-aikana ravintola-alalta on poistunut Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n arvioiden mukaan jopa 10 000 työntekijää. Hesburger on vastannut haasteeseen panostamalla työn sujuvuuteen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.
Jatkossa Hesburgerin herkut kotiinkuljettaa vain Foodora - “Yhteistyö sujuvoittaa ravintoloiden henkilökunnan työntekoa”30.12.2022 12:38:34 EET | Tiedote
Pohjoismaiden suosituin ravintolaruoan kuljetuspalvelu Foodora aloittaa 1.1.2023 yksinoikeudella yhteistyön Suomen suurimman pikaruokaravintolaketjun Hesburgerin kanssa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme