Hesburger

Hesburger siirtyy käyttämään vapaan kanan munia

Jaa

Kananmunat ovat Hesburgerin maankuulun majoneesin olennainen ainesosa – viime vuonna Hesburgerin majoneesin valmistukseen käytettiin yli 294 tonnia kananmunamassaa. Tulevaisuudessa nämä kananmunat tulevat aina lattia- ja luomukanaloista.

Hesburger siirtyy käyttämään majoneesin valmistuksessa Suomessa vapaan kanan munia vuoteen 2021 mennessä.
Hesburger siirtyy käyttämään majoneesin valmistuksessa Suomessa vapaan kanan munia vuoteen 2021 mennessä.

Hesburger siirtyy käyttämään majoneesin valmistuksessa Suomessa vain lattia- tai luomukanaloissa tuotettuja kananmunia vuoteen 2021 mennessä.

– Eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluu Hesburgerin vastuullisuusperiaatteisiin, ja edellytämme sitä myös tavarantoimittajiltamme. Päätös siirtyä vapaan kanan munien käyttöön on jatkoa Hesburgerin vastuullisille valinnoille, ja uskomme, että myös asiakkaamme arvostavat päätöstämme, toteaa Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

– Tälläkin hetkellä osa majoneesin valmistuksessa käytettävästä kananmunamassasta tehdään vapaan kanan munista. Siirtymä tulee tapahtumaan asteittain seuraavien parin vuoden aikana, Vuoti jatkaa.

Valmistus Kaarinassa

Majoneesi on Hesburgerin tuotteiden kulmakivi: sitä löytyy kaikista Hesburgerin hampurilais- ja tortillatuotteista niin Suomessa kuin ulkomailla. Majoneesi valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista, joista yksi on suomalainen kananmunamassa. Hesburgerin majoneesivalikoimaan kuuluu myös täysin kananmunaton chilimajoneesi.

Hesburgerin majoneesit valmistaa Hesburgerin oma Kaarinassa sijaitseva tuotantolaitos Hes-Pro Oy. Hesburgerin kastikevalmistus työllistää päätoimisesti noin 10 henkilöä. Vuonna 2017 Hes-Pro Oy valmisti 13,5 miljoonaa kappaletta 30–40 gramman painoisia majoneesipusseja. Majoneesintuotantoon käytettiin yli 294 tonnia kananmunamassaa. Hes-Pro Oy toimittaa majoneesia myös ulkomailla sijaitseviin Hesburger-ravintoloihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hesburger siirtyy käyttämään majoneesin valmistuksessa Suomessa vapaan kanan munia vuoteen 2021 mennessä.
Hesburger siirtyy käyttämään majoneesin valmistuksessa Suomessa vapaan kanan munia vuoteen 2021 mennessä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hesburger
Hesburger
Linnankatu 34
20100 TURKU

+358 (0)2 4808 9000http://www.hesburger.fi/

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo kymmenestä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta, Valko-Venäjältä ja Iranista. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 6 700 henkilöä. Vuoden 2017 verollinen myynti Suomessa oli 218 miljoonaa euroa ja ulkomailla 86 miljoonaa euroa. 

Hesburger-sovellus on ladattu jo yli 1,2 miljoonaa kertaa ja se on Suomen suosituimpia mobiilisovelluksia. Sovellus toimii Android- ja iPhone-älypuhelimilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme