Hesburger

Hesburger-sovelluksella miljoona latausta

Jaa

Kesällä 2016 lanseeratun Hesburger-mobiilisovelluksen on ladannut puhelimeensa jo yli miljoona asiakasta. Suomen lisäksi latausten määrä on hyvässä kasvussa myös Baltian maissa.

Sovellus on lanseerattu Virossa tämän vuoden kesäkuussa, ja se on kerännyt maassa 24 000 latausta. Latviassa tämän vuoden syyskuussa julkaistu sovellus on kerännyt muutamassa kuukaudessa yli 35 000 latausta. Ensi vuoden alussa sovellus julkaistaan myös kolmannessa Baltian maassa; Liettuassa.

– Uskon, että miljoonan latauksen raja meni nopeasti rikki, koska sovellus helpottaa aidosti meidän asiakkaidemme arkea. Sovelluksella ostaessa asiakkaan asiointi nopeutuu ja hän saa kaikki tuotteet kerralla tarjottimelleen. Latausluvut todistavat, että sovellus on käytännöllinen ja helppo ottaa käyttöön, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Hesburger-sovelluksen avulla voi tilata ennakkoon haluamansa tuotteet ravintolaan ja määritellä itse sopivan hakuajan. Tämä helpottaa esimerkiksi kiireisen lounasruokailijan, lapsiperheen lomamatkan tai isomman ryhmän ruokailusuunnitelmia. Ruoan valmistuminen ilmoitetaan selkeästi viestillä, jonka jälkeen asiakas voi noutaa tuotteet ravintolasta noutopisteestä.

Mobiilisovelluksesta löytyvät myös Hesburgerin kampanjat sekä bonus- ja kuponkiedut, ja se osoittaa käyttäjälleen lähimmän Hesburgerin sekä tarvittaessa opastaa hänet perille ravintolaan. Tällä hetkellä Hesburger-sovellus kerää noin 2000 uutta käyttäjää päivässä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petteri Pohjonen
Viestintäpäällikkö

Hesburger / Burger-In Oy
Linnankatu 34, 20100 Turku
puh +358 2 4808 9000
matkapuhelin +358 40 761 3201
petteri.pohjonen@hesburger.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hesburger
Hesburger
Linnankatu 34
20100 TURKU

+358 (0)2 4808 9000http://www.hesburger.fi/

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Hesburgerilla on Suomessa ravintoloita 270 ja ulkomailla 186. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 6 700 henkilöä. Vuoden 2016 verollinen myynti Suomessa oli 211 M€ ja ulkomailla 73,5 M€. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme