Messukeskus

Hevosurheilun monimuotoisuus esillä Helsinki Horse Fair -messuilla

Jaa

Helsinki Horse Fair esittelee hevosurheilun lajeja ja eri hevosrotuja 15.-17.3. Messukeskuksessa. Tapahtumassa nähdään este- ja kouluratsastuskisat, ratsastusjousiammuntaa, valjakkoajoa ja talutusratsastusta. Viikonloppuna käydään myös lukuisia keppihevoskisoja.

Vikellys kuuluu Helsinki Horse Fair -messujen ohjelmaan.  Kuva: Messukeskus.
Vikellys kuuluu Helsinki Horse Fair -messujen ohjelmaan. Kuva: Messukeskus.

Helsinki Horse Fair tuo hevosurheilun koko kattauksen Messukeskukseen. Esteratsastuksessa nähdään luokat suomenhevosille sekä kansalliset luokat 110 cm ja 120 cm korkeudessa. Kouluratsastuksessa on nuorten ja junioreiden luokat sekä avoin sarja. Kisan huipennus on kür eli musiikin tahtiin suoritettava vapaaohjelma.

Valjakkoajossa käydään kaksintaistelut, jotka suoritetaan vaativilla kouluohjelman liikkeillä. Kilpailu on komeaa katsottavaa, sillä valjakot esiintyvät näyttävillä juhlavaunuilla kilpailuvarusteissaan. Messuilla esitellään myös valjakkoajon koulu- ja tarkkuusosakokeet sekä demotaan lajin treenejä.

Ratsastusjousiammunnassa hallitseva maailmanmestari Mihai Cozmei kohtaa kotimaiset haastajat Anna Minkkisen ja Marko Suhosen. Lisäksi nähdään vikeltäjien huima näytös akrobaattisine temppuineen. Raviohjelmasta vastaavat Brobackan tallin menestyneet ravurit, jotka esittäytyvät areenalla lauantaina ja sunnuntaina. Handler- eli maastakäsittelykilpailussa nähdään sosiaalisesta mediasta tuttuja, suosittuja julkkishevosia.

Tapahtumassa on mukana parikymmentä eri hevosrotua. Rotuesittelyissä kunkin rodun ominaisuuksiin perehdytään tarkemmin, ja niissä esiintyvät suomenhevonen, shire, islanninhevonen, norjanvuonohevonen, barok pinto, irlannincobi, konik, friisiläinen, shetlanninponi, connemara, Gotlannin russ, New Forest, knabstrup, Eestin raskas vetohevonen, Pohjois-Ruotsin kylmäverinen ja falabella.

Keppariareenalla söpöstellään

Keppihevosille on varattu kokonainen oma areena. Kisoja on sekä esteissä, kouluratsastuksessa että agilityssä. Kilpailuissa jokainen osallistuja palkitaan. Keppariareenalla järjestetään myös opetusklinikoita ja näytöksiä. Keppariohjelmiin voi osallistua omalla hepalla tai lainakepparilla, joita saa kisakansliasta. Lisäksi oikeat kengityssepät antavat neuvoja kepparin kengitykseen.

Helsinki Horse Fair järjestetään 15.–17.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan myös Suomen suurin liikunta- ja ulkoilutapahtuma GoExpo, johon kuuluvat Outdoor, Fillari, Sport ja Golf -messut sekä Kuva&Kamera. Kävijät pääsevät tapahtumiin samalla lipulla. Tapahtuma on avoinna pe 15.3. klo 12–20, la 16.3. klo 10-19, su 17.3. klo 10-17.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.horsefair.fiwww.facebook.com/horsefair

#HelsinkiHorseFair2019

Kuvia aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Median akkreditoituminen http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ tai messujen aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Kuvat

Vikellys kuuluu Helsinki Horse Fair -messujen ohjelmaan.  Kuva: Messukeskus.
Vikellys kuuluu Helsinki Horse Fair -messujen ohjelmaan. Kuva: Messukeskus.
Lataa
Keppihevosille on paljon kisoja ja muuta ohjelmaa. Kuva: Messukeskus.
Keppihevosille on paljon kisoja ja muuta ohjelmaa. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Musiikkia, vanhemmuusvinkkejä ja maaseudun eläimiä – Lapsimessut kokoaa perheet Messukeskukseen huhtikuussa15.2.2019 09:53:26Tiedote

Perheen pienimmille, vanhemmille ja perheen perustamista suunnitteleville on luvassa tietoa, hauskaa tekemistä ja paljon ohjelmaa Lapsimessuilla 12.–14.4. Helsingin Messukeskuksessa. Mukana kokonaisuudessa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA. Lapsimessujen ensimmäiset ohjelmanumerot ovat vahvistuneet, ja ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan maaliskuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme