FSP Finnish Steel Painting Oy

Hiab ja FSP sopimukseen Puolan pintakäsittelytoimintojen liikkeenluovutuksesta

Jaa

Hiab ja FSP Finnish Steel Painting Oy ovat huhtikuussa 2021 allekirjoitetulla sopimuksella sopineet pitkäaikaisen yhteistyön laajentamisesta Puolan Stargardissa. Liikkeenluovutuksen jälkeen FSP tarjoaa Hiabille Puolassa tarvittavat pintakäsittelypalvelut ja osaamisen niiden kehittämiseen.

Kuva: Cargotec
Kuva: Cargotec

Puolan Hiab valmistusyksikön pintakäsittelyliiketoiminta ja sen noin 70 henkilöä siirtyvät FSP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä kuluvana keväänä. Sopimuksen tarkoituksena on yhteistyön tiivistäminen siten, että osapuolet pystyvät keskittymään omaan ydinosaamiseensa ja liiketoimintansa kehittämiseen.

– FSP on vastannut Hiabin Multilift-brändin alla olevien tuotteiden pintakäsittelystä vuosien ajan Suomessa. Olemme tehneet tiivistä kehitysyhteistyötä ja myös investoineet yhdessä Suomessa. FSP haluaa kasvaa kansainvälisesti ja yhteistyön laajentaminen ennestään tutun yhteistyökumppanin kanssa Puolassa on meille luonnollinen ja järkevä toimenpide, toteaa FSP:n toimitusjohtaja Jarno Huttunen. 

– Nyt toteutuva liikkeenluovutus tuo meille syventyvän asiakassuhteen ja uusien osaajien lisäksi myös uutta sekä kaivattua teknologiaa laitoksessa olevan nykyaikaisen e-coating linjan myötä. Henkilöstömäärämme Puolassa kasvaa nyt jo yli sataan. Tämä lisää joustavuuttamme ja mahdollisuuksiamme, sekä nostaa samalla paikallista palvelutasoamme, Huttunen jatkaa.

Yhteistyö FSP:n kanssa tuo Hiabille kilpailuetua pintakäsittelyn laadun ja teknologisen johtajuuden saralla

Hiab on osa Cargotec -konsernia. Hiab keskittyy kumipyörillä tapahtuvaan lastinkäsittelyyn, ja siihen liittyvien menetelmien sekä laitteiden myyntiin, suunnitteluun ja valmistukseen. Hiabin kokoonpanolaitos ja FSP:n uusi pintakäsittely-yksikkö sijaitsevat Puolan Stargardissa.

-FSP on meille tuttu kumppani jo vuosien ajalta. Liikkeenluovutuksen yhteydessä siirtyvä henkilöstö pääsee nyt osaksi pintakäsittelyalan johtavaa yritystä. Asiantuntijakumppanina FSP luo meille merkittävää lisäarvoa ja pystyy kokemustemme perusteella vastaamaan vaatimuksiimme sekä toimitusvarmuudessa että laadussa. Pintakäsittelijämme ovat nyt osa alan johtavaa yritystä. Yhdessä kasvatamme kilpailuetuamme entuudestaan laadun ja teknologisen johtajuuden avulla, toteaa Barry McGrane, Senior Vice President, LM Loader Cranes, Hiab.

–Tarkoituksena on kehittää yhdessä Hiabin kanssa pintakäsittelytoimintojen tehokkuutta, innovatiivisuutta ja luotettavuutta lyhyellä sekä pitkällä aikavälillä, McGrane jatkaa

Hiab

Hiab on maailman johtava kuormankäsittelylaitteiden, älykkäiden palvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Hiabin ensiluokkaisten kuormankäsittelylaitteidenvalikoimaan kuuluvat HIAB EFFER ja ARGOS kuormausnosturit, LOGLIFT ja JONSERED puutavara- ja kierrätysnosturit, MOFFETT ja PRINCETON ajoneuvotrukit, MULTILIFT vaihtolavalaitteet, sekä ZEPRO, DEL ja WALTCO takalaitanostimet.

Alansa edelläkävijänä ja 75 vuotisen historiansa innoittamana, Hiab on sitoutunut toimimaan asiakkaidensa ensisijaisena kumppanina ja ratkaisujen tuottajana, sekä kuormankäsittelyn älykkään teknologian suunnannäyttäjänä. Hiab on osa Cargotec-konsernia.

FSP Finnish Steel Painting Oy

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 300 alan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 26 M €.

Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Cargotec
Kuva: Cargotec
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

FSP Finnish Steel Painting Oy
FSP Finnish Steel Painting Oy
Kalliosolantie 3
01740 VANTAA

+358 40 532 2157http://www.fspcorp.com

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 300 alan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 26 M €.

Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta FSP Finnish Steel Painting Oy

FSP ja Aurajoki yhteistyösopimukseen Turussa20.9.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Aurajoki Oy ja FSP Finnish Steel Painting Oy ovat syyskuussa allekirjoitetulla sopimuksella sopineet Aurajoen Turun yksikön pulverimaalaamon ulkoistamisesta FSP:lle. Aurajoki vastaa edelleen yksikön elektrolyyttisen pinnoituksen palveluista. Ulkoistuksen myötä syntyvä kumppanuus kasvattaa FSP:n palveluntarjontaa Lounais-Suomen alueella. Sopimus tuo yrityksille kilpailuetua markkinoilla, ja samalla asiakkaat saavat laadukasta sekä kokonaisvaltaista pintakäsittelypalvelua keskitetysti.

Passiivinen palosuojaus on tulevaisuuden turvallisuutta15.9.2021 14:30:39 EEST | Uutinen

Passiiviset palosuojaratkaisut kasvattavat suosiotaan. Tiukentuvat rakennus- ja paloturvallisuusmääräykset luovat paineita pinnoitevalmistajille kehittää parempia ja samalla kustannustehokkaita palosuojaratkaisuja. Passiivisella palonsuojauksella ennalta ehkäistään mahdollisen tulipalon leviämistä pintakäsittelyn keinoin. FSP Finnish Steel Painting tarjoaa muun muassa Porvoon yksikössä nykyaikaista palosuojausteknologiaa.

Porissa pintakäsitellään raskasta rautaa7.9.2021 13:54:12 EEST | Uutinen

Teollisuuden perustaminen Porin alueelle viime vuosisadan alkupuolella loi perustan elinvoimaiselle ja modernille Satakunnan teollisuusvyöhykkeelle. Vyöhyke on Suomen taloudelle elintärkeä ja alueelle investoidaan jatkuvasti voimakkaasti. FSP Finnish Steel Paintingin Porin pintakäsittelylaitos on yksi vyöhykkeen 850:stä teollisuus- ja suunnittelualan yrityksistä. Myös FSP investoi kasvuun ja teknologiseen kehitykseen.

Varovaista optimismia Raahen seudulla1.9.2021 11:10:21 EEST | Uutinen

Pohjois-Pohjanmaa koki, muun maailman mukana, keväällä 2020 puhjenneen koronakriisin vaikutukset. Suuremmilta konkursseilta onneksi säästyttiin, ja alkushokin jälkeen toipuminen on sujunut hyvin. Myös FSP Finnish Steel Paintingin tilauskanta on vaihdellut pandemian aikana. Nyt tilanne näyttää taas valoisalta. Elinkeinoelämän keskusliiton viimeisin luottamusindikaattori paljastaa, että teollisuusyritysten luottamus on nousussa. Luottamuksen lisäksi tilauskannat ovat nousseet. Tämä on huomattu myös FSP:n Raahen yksikössä. FSP tarjoaa edelleen kapasiteettiaan kaikille alueen toimijoille.

FSP investoi ja tuplasi Hämeenlinnan tuotantokapasiteetin -maalaamo päivitettiin moderniksi pintakäsittelylaitokseksi19.2.2021 11:05:07 EET | Tiedote

FPS Finnish Steel Painting Oy modernisoi Hämeenlinnassa toimivan pintakäsittelylaitoksensa. Investointi piti sisällään kaivatun toisen maalauskammion ja singon suodatinyksikön päivityksen. Hämeenlinnan uudistukset olivat osa FSP:n laajempaa investointisuunnitelmaa. Tulevaisuudessa Hämeenlinnan pintakäsittelyprosesseissa tullaan hyödyntämään FSP:n patentoimaa logiikkaohjattua tietojärjestelmää.

FSP avasi uuden IoT-ratkaisuja hyödyntävän maalaamon Raisioon - maalaamo on Suomen nykyaikaisin22.9.2020 14:14:58 EEST | Tiedote

FSP Finnish Steel Painting Oy avasi uuden teollisen pintakäsittelylaitoksen Raisioon. Maalaamoinvestointi on Suomen mittaluokassa merkittävä. Uudenkarhea laitos erottuu perinteisistä maalaamoista siinä, että sen toiminnoissa hyödynnetään monipuolisesti IoT-ratkaisuja. Automaatiolla saadaan prosessit sujuviksi ja myös reaaliaikaista dataa, josta on hyötyä laadunvarmistuksessa ja kehitystyössä. Raision laitos on yhteisinvestointi Hiabin kanssa, ja sen tilauskanta on vankka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme