Storytel Oy

Hidasta elämää -sivuston artikkelit ja meditaatiot kuunneltaviksi Storytelissä

Jaa

Storytel-kirjapalvelu julkaisee yhteistyössä Hidasta elämää -hyvinvointimedian kanssa laajan kokonaisuuden hyvinvointiaiheista kuunneltavaa. 20 audioartikkelin sarja julkaistaan tänään 24.5. ja meditaatiot viikkoa myöhemmin.

Kuunneltaviin artikkeleihin on poimittu Hidasta elämää -sivuston suosituimpia blogikirjoituksia ihmisyyden haasteista ja mahdollisuuksista. Teemoja ovat muun muassa omien vahvuuksien löytäminen, rajojen asettaminen ja erosta selviäminen. Artikkelit lukee ääneen näyttelijä Satu Silvo, ja jokainen niistä kestää noin 10-15 minuuttia.  

Viiden, 10 ja 15 minuutin pituiset meditaatiot taas ohjaavat stressinhallintaan, kehorentoutukseen, unelmointiin ja kiitollisuuteen. Meditaatio-ohjaajina kuullaan Hidasta elämää -sivuston perustajia Pequ Niemistä ja Sanna Wikströmiä.

”Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Storytelin kanssa. Hidasta elämää -sivuston suosittuja kirjoituksia ja suomenkielisiä ohjattuja meditaatioita on toivottu meiltä audiomuotoon jo useiden vuosien ajan. Storytel mahdollistaa sisältöjemme jakamisen helposti ja keskitetysti. Nyt lukijat löytävät yhdestä paikasta Hidasta elämää -äänikirjat, hittiblogit ja meditaatiot”, kertoo Hidasta elämää -sivuston toimitusjohtaja Pequ Nieminen.

Hyvinvointiin ja elämäntaitoon liittyvät äänikirjat ovat olleet Storytelissä pitkään erittäin suosittuja. Myös Storytelin kustannuspäällikkö Mirka Vesala iloitsee siitä, että Hidasta elämää -yhteistyön myötä Storytel voi tarjota käyttäjilleen uudenlaista hyvinvointiaiheista sisältöä.

“Lyhyet artikkelit ovat sopivan pituisia kuunneltavaksi esimerkiksi työmatkalla tai nukkumaan mennessä. Myös suomenkielisille ohjatuille meditaatioille on varmasti kysyntää”, Vesala sanoo.

Tarkoitus on jatkossa laajentaa yhteistyötä ja tuoda kuulijoiden ulottuville yhä monipuolisempaa hyvinvointiaiheista sisältöä.

Liitteenä näyte Satu Silvon lukemasta Suvi Bowellanin artikkelista Sinä saat laittaa rajat. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

Kustannuspäällikkö Mirka Vesala, Storytel Oy
mirka.vesala@storytel.com
+358 50 490 0245

Toimitusjohtaja Pequ Nieminen, Hidasta elämää
pekka@hidastaelamaa.fi
+358 40 044 9245

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki

http://www.storytel.com

Storytel on Pohjois-Euroopan johtava äänikirjapalvelu, jonka valikoimasta löytyy yli 180 000 ääni- ja e-kirjaa. Palvelu toimii älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti missä ja milloin tahansa. Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä jo 16 eri maassa.

Hidastaelamaa.fi on vuonna 2010 perustettu hyvinvointimedia, jonka tuottama sisältö auttaa ihmisiä parantamaan kokemusta elämästä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme