Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

Hidasta Elämää -tietokirjauutuudet vievät tunteiden ja itsetuntemuksen äärelle

Jaa

Elokuussa ilmestyy useampi Hidasta elämää -perheen uutuustietokirja, joiden avulla on lukijan mahdollista löytää uutta itsestään ja kehittyä ihmisenä. Liiallisen kiltteyden problematiikka, itsemyötätunto, parisuhteen kipupisteet sekä miesten tunnedialogi siivittävät kirjasyksyn kiinnostavaan alkuun.

Teemu Syrjälä: Miehen vuoro tuntea (ilmestynyt)

Millaista on olla mies nykymaailmasssa? Ja miten mies saa yhteyden luontoon, kasvaa ihmissuhteissaan, oppii puhumaan tunteistaan mutta silti pitää kiinni omasta itsestään? Suositun luennoitsijan ja miesten viikonloppujen järjestäjä Teemu Syrjälän uutuus kertoo, mistä koostuvat miehisyyden hyvinvoinnin tärkeimmät elementit ja miten ne voi saavuttaa - kasvun ja elinvoiman mahdollisuudet.

Suvi Bowellan: Kiltin tytön voimakirja (ilmestyy 20.8.)

Kiltiksi tytöksi kasvanut kokee usein kiltteyden haittaavan elämäänsä aikuisenakin. Miten liiasta kiltteydestä pääsee ja mitä hyvää muutoksesta seuraa?  Hidasta elämää -suosikkikirjailija Suvi Bowellanin uutuuden avulla voi opetella tervettä itsekunnioitusta ja selkeitä rajoja, tarvitsematta muuttua itsekeskeiseksi ja ikäväksi ihmiseksi. Kun oppii kohtelemaan itseään hyvin, alkaa löytää elämästä enemmän iloa, vapautta ja nautintoa.

Marika Rosenborg: Te selviätte kyllä (ilmestyy 27.8.)

Parisuhteen kriisi on mahdollisuus uuteen alkuun. Keskellä ahdistavaa elämäntilannetta on houkutus tehdä nopeita päätöksiä, mutta aina ahdistus ei ole merkki siitä, ettei mitään olisi enää tehtävissä. Eroasiantuntija ja muutosvalmentaja  Marika Rosenborgin kirja kutsuu pareja kehittämään itsetuntemusta ja läsnäolevan kuuntelemisen taitoa. Siinä käydään läpi parisuhteiden tyypillisimmät kriisit ja pohditaan niihin ratkaisuja. 

Sanna Wikström ja Reija Könönen: Lempeyden kirja (ilmestyy 27.8.)

Tämä kirja lisää myötätuntoa itseään ja muita kohtaan sekä tuo elämään keveyttä, lämpöä ja vahvuutta. Lempeyttä kehittämällä on helpompi kohdata lannistava sisäinen puhe ja ärsyttävät ihmiset, kirjoittaa somessa ja meileissä empaattisesti, asettaa omat rajat ja lisätä elämäniloa. Lempeyden kirja pureutuu arkisiin kokemuksiin, jotka saavat kuohahtamaan ja käyttäytymään toisin kuin haluaisimme. Kirja perustuu mindfulnessin oppeihin.

Kirjojen PDF-vedokset: eeva.louko@otava.fi

Haastattelupyynnöt: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Ekologista, taloudellista ja trendikästä – Suosittu bloggaaja opastaa uutuuskirjassaan vaatteiden korjaamisen ja huoltamisen saloihin21.9.2020 14:02:51 EESTTiedote

Aina ei kannata ostaa uutta! Vaatteiden korjaaminen säästää aikaa, rahaa ja luontoa. Shoppailua inhoavilta se säästää myös hermoja. Suosittu bloggaaja Anni Ignatius paljastaa uutuuskirjassaan Korjaa kauniiksi seikkaperäiset ohjeet eri vaatekappaleiden korjaustapoihin käsin ja koneella ommellen ja antaa myös paljon vinkkejä vaatehuoltoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme