Business Tampere

Hiedanrannan startup-tapahtuma tuo startup-sijoittajat Tampereelle

Jaa

Tampereen merkittävin startup-tapahtuma Stream Startup Festival järjestetään tänään Hiedanrannassa.

Kuva: Mirella Mellonmaa
Kuva: Mirella Mellonmaa

Seudun startup-yhteisön voimin järjestämä Stream Startup Festival -tapahtuma rakentaa uutta startup-kulttuuria Tampereelle. Tapahtuma järjestetään toistamiseen entisellä teollisuusalueella Hiedanrannassa, joka on älykästä ja kestävää kehitystä tukeva kaupunginosa.

Stream Startup Festival perustettiin startup-tapahtumien osalta muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen laajentamaan startup-verkostoja. Tämän vuoden tapahtumaan on tulossa kansainvälisiä sijoittajia ja muita vieraita ympäri Suomea.

- Kehitämme Tampereen seudun elinvoimaa luomalla uusia tapoja edistää startupien yhteistyötä. Kyse on myös perinteisempien innovaatiotoimijoiden kuten yliopistojen ja suurten teollisuusyritysten saattamisesta yhteen startupien kanssa, Business Tamperen startup-yhteisövastaava Tommi Uitti kertoo.

Business Tampere on tapahtuman pääyhteistyökumppani. Business Tampereen tukemana järjestetään pitchauskilpailu ja teollisuuden yhteistyökiihdyttämö Rapid Tampere julkaisee ensimmäiset globaaliin hakuun menevät haasteet.

- Tapahtuman avulla mahdollistamme käytännön tukea ja kasvun välineitä alkuvaiheen tiimeille ja kasvuvaiheen startupeille, sijoittajille sekä teollisuuden yrityskumppaneille, Tommi Uitti toteaa.

Tapahtuma tiiviisti - Stream Startup Festival

  • Stream Startup Festival on Tampereen seudun startup-ekosysteemiin suurin vuosittainen tapahtuma. Lippuja on myyty yli 600 kpl.
  • Täysipainoisessa startup-ohjelmassa pureudutaan tänä vuonna teollisuuden startup-yhteistyöhön, vaikuttavuussijoittamiseen, tutkimuksen kaupallistamiseen ja startup-tiimin rakentamiseen.
  • Tapahtuma edistää startupien sijoittajayhteyksiä ja luo verkostoja yliopistojen, julkisten organisaatioiden ja suurten yritysten kanssa.
  • Business Tampere on tapahtuman pääyhteistyökumppani Tampereen kaupungin ja Tampereen korkeakouluyhteisön kanssa.
  • Muina yhteistyökumppaneina on seudun merkittävimpiä yrityksiä ja yhteisöjä, joita on lähes 70.

Lisätietoja:

Stream Startup Festival: https://streamfestival.org/
Ohjelma: https://streamfestival.org/schedule/
Media-liput on noudettavissa alennuskoodilla MEDIA nettisivujen kautta: https://streamfestival.org/tickets/

Lisätietoja antavat:

Tommi Uitti, Business Tampere
Startup-yhteisövastaava
p. 040 587 0592
tommi.uitti@businesstampere.com

Anna-Elina Pekonen, Stream Events
Kumppanuusvastaava
p. 040 451 2344
anna-elina@streamfestival.org

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna-Elina Pekonen, Stream Events
Kumppanuusvastaava
p. 040 451 2344
anna-elina@streamfestival.org

Kuvat

Kuva: Mirella Mellonmaa
Kuva: Mirella Mellonmaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Palvelemme sinua Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelman mukaisesti asiakastoimialoillamme, joita ovat uudistuva teollisuus, älykkään kaupunkiseudun ratkaisut ja elämystalous. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Tampereen kaupunkiseudun elinkeinovisio 2025: ”Uudistumiskyvyltään ylivoimainen – kestävästi kasvava”8.11.2019 14:30:00 EETTiedote

Tampereen kaupunkiseutu on aina pystynyt vastaamaan talouden murroksiin uudistumalla, yhtenä hyvänä esimerkkinä tästä seudun nousu kansainväliseksi kamerateknologioiden osaamiskeskittymäksi. Erinomaisen pohjan seudun uudistumiskyvyn kehittämiselle luovat vahvat yritysveturit, elinvoimainen startup- ja kasvuyrityskenttä, monipuoliset ekosysteemit, rakentuva yliopistoyhteisö ja tiivistyvä koulutuskenttä sekä organisaatiorajat ylittävä yritysyhteistyö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme