Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Hietalahden kauppahallissa maistellaan pian viinejä, nautitaan musiikista ja herkutellaan edullisia maisteluannoksia

Jaa

Uutta VIINILLE –tapahtumaa vietetään Hietalahden kauppahallissa perjantaina 13.10.2017 klo 16.30-21.30

Kuvaaja: Julius Konttinen
Kuvaaja: Julius Konttinen

Syksyinen afterwork-tapahtuma Hietalahden kauppahallin nostalgisessa miljöössä tuo yhteen viinin ja hyvän ruoan ystävät. Tapahtumassa pääsee maistelemaan useiden eri viinituottajien ja -talojen viinejä sekä yhdistelemään niitä kauppahallin ruokapisteiden maisteluannoksiin.

Paikalla on viinejä muun muassa Italiasta, Espanjasta, Ranskasta sekä Chilestä. Tapahtumassa voit kierrellä eri pisteillä maistelemassa maailman makuja. Kauppahallin kauppiaat, ravintolat ja kahvilat kattavat pöydän koreaksi erikoisannoksilla, joita voi nauttia ympäri hallia musiikin säestämänä. Maisteluannokset ovat 2,5 € - 5 € ja viiniannokset (8cl) 3 € - 10 €.

Kauppahallin syksy täyttyy tapahtumista, perinteisestä hallitunnelmasta ja makuelämyksistä

Perjantaisin kello 18-22 kauppahallissa järjestetään suosittu After Work-klubi Fatty Friday, jossa hallin länsipäädyn kaikki kolme toimijaa Fat RamenRoslund ja Street Gastro tarjoilevat maukasta ruokaa koko illan. Kauppahallin parvelle nousee myös laadukas kattaus dj:tä, ketkä viihdyttävät kävijöitä monipuolisella musiikilla koko illan. Tervetuloa paikan päälle katsomaan, kuulemaan ja maistelemaan mistä on kyse.

We Love Helsingin suosittu ja palkittu Musaa & Maistelua -tapahtuma tekee odotetun paluun Hietalahden kauppahalliin yhdeksi illaksi. Lauantaina 7. lokakuuta on luvassa vegaaninen teemailta, jossa Hietalahden hallissa toimivat ravintolat ja kahvilat valmistavat 2-5 € vegaanisia ja kasvispainotteisia maisteluannoksia. Tuttuun tapaan We Love Helsingin DJt luovat tunnelmaa ja herättävät Hietalahden hallin eloon sielukkailla kappalevalinnoillaan ja välispiikeillään.

Hietalahden kauppahallissa valikoimaa italialaisesta tryffelipastasta aasialaiseen nuudelikeittoon

Kauppahallin myyntitiskien takaa löydät makujen ammattilaisia, jotka tuntevat tuotteidensa alkuperän ja ovat valmiita jakamaan parhaat reseptinsä. Arkisin maanantaista torstaihin kauppahalli on vilkkaimillaan aamu- ja lounasaikaan ja palvelee asiakkaitaan kello 8­-18. Viikonloppuisin perjantaista lauantaihin halli on auki iltaan asti kello 9-22.

Hietalahden kauppahalli on täynnä ravintoloita ja erikoispuoteja, joiden tarjonnasta löytyy muun muassa pientuottajien erikoistuotteita, artesaanijuustoja, perinteisiä italian herkkuja, välimeren ja lähi-idän tuotteita, amerikkalaisia pirtelöitä, raikkaita smootheja ja paljon muuta. Hallin ruokatarjonta on laaja ja kävijälle iskee helposti valinnan vaikeus. Nappaa vaikkapa lounaaksi Fat Ramenilta maukas ramenkeitto, Roslundilta mehevä burgeri, Soppakeittiöstätäyttävä keittolounas, Petiscariasta portugalilaisia herkkuja tai Super Bowlistaruokaisa ja maukas superkulho. Ruokatarjonnan lisäksi hallista löytyy myös lahjatavaroita, matkamuistoja Dock Helsingstä ja ainutlaatuisia kivikeramiikka-astioita Pienestä astiakaupasta.

 

Hietalahden kauppahallin syksyn tapahtumat:

After Work-klubi Fatty Friday / perjantaisin kello 18-22 
Musaa ja Maistelua / 7.10.2017 kello 17-22
VIINILLE / 13.10.2017 kello 16.30-21.30 / Lisätietoja: viiniposti.fi 

Hietalahden kauppahalli palvelee:

ma-to 8-18
pe-la 8-22

verkkosivut: www.hietalahdenkauppahalli.fi
Facebook: www.facebook.com/hietalahdenkauppahalli
Instagram: https://www.instagram.com/hietsunhalli/

#hietalahdenkauppahalli

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Emma Abendstein
Tiedottaja
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristö
Puh. 09 310 29019, 040 579 8444

Kuvat

Kuvaaja: Julius Konttinen
Kuvaaja: Julius Konttinen
Lataa
Kuvaaja: Julius Konttinen
Kuvaaja: Julius Konttinen
Lataa
Kuvaaja: Julius Konttinen
Kuvaaja: Julius Konttinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme