Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hilkka Olkinuora luennoi ihmisen sisäisestä kestävyydestä

Jaa

Pastori, toimittaja ja kirjailija Hilkka Olkinuora pitää kaikille avoimen ja maksuttoman yleisöluennon ihmisen sisäisestä kestävyydestä kansalaisopisto Almassa 28.9.

Luento pidetään keskiviikkona 28.9. klo 18–20 kansalaisopisto Alman juhlasalissa (Raastuvankatu 31).

Olkinuora pohtii, miten pidämme huolta omasta jaksamisestamme, kun arjen pyörittämisen lisäksi pitäisi jaksaa miettiä monia suuria asioita kuten ilmastokriisiä, sotia ja pandemioita. Kamppailemme ja etsimme rajoja työ- ja yksityiselämän aikataulujen, tavoitteiden ja toiveiden yhteensovittamiseksi.

Rajat ovat tarpeen, mutta niitä ei oikeastaan ole luotu rikottaviksi, vaan ne ovat inhimillisen kasvun suoja. Olkinuora kehottaakin meitä elämään ihmeessä. Hyvä elämä on tasapainoa musertumisen ja toivon, levon ja toiminnan, tavallisuuden ja ainutkertaisuuden, yksilön ja yhteisön välillä. Arkiseen elämään suostuminen ei ole tappio, vaan se on voitto ja mahdollisuus.

Hilkka Olkinuora teki pitkän uran taloustoimittajana 1970- ja 1980-luvuilla sekä Kauppalehden päätoimittajana, kunnes ryhtyi opiskelemaan teologiaa ja vihittiin papiksi 1990-luvun puolivälissä. Olkinuora on suosittu luennoitsija ja kirjoittanut useita kirjoja muun muassa surusta, toivosta ja arjen selviytymisestä.

Yhteyshenkilöt

Apulaisrehtori Marianne Waltermann, puh. 040 5512 156, marianne.waltermann@edu.vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme