Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Historiallinen työhevos-, traktori- ja työkonekavalkadi vaikuttaa Helsingin liikenteeseen perjantaina 9.6

Jaa

Perjantaina 9.6.2017 Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK järjestää historiallisen työhevos-, traktori- ja työkonekavalkadin Helsingissä. Kulkueeseen osallistuu suomenhevosia ja noin sata konetta ja traktoria. Tapahtuma on osa MTK 100 ja Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumia.

Kulkue kulkee reittiä Kaisaniemen puistokuja – Läntinen Teatterikuja – Rautatieaseman edusta – Kaivokatu – Asema-aukio – Postikatu – Mannerheimintie – Nordenskiöldinkatu – Veturitie – Pasilankatu – Pasilan silta / Asemapäällikönkatu – Ratapihantie – Rautatieläisenkatu – Messukeskus. Kulkue kulkee pääasiassa keskustasta poispäin menevillä kaistoilla.  

Kulkue lähtee liikkeelle klo 13.15 ja arvioitu saapuminen Messukeskukseen on klo 14.15 – 14.45.

Kulkue liikkuu kävelyvauhtia. Kulkueen suuntaisesti kulkeva liikenne ja kulkuereittiä risteävä muu liikenne pysäytetään kulkueen ajaksi. Linja-autoliikenteeseen on odotettavissa viivästyksiä. Raitiovaunut kulkevat kulkueen aikana, mutta viivästykset ovat mahdollisia. HSL tiedottaa tarkemmin paikallisliikenteen poikkeusjärjestelyistä sivustollaan.

Kaikille avointa koko perheen yleisöjuhlaa vietetään Rautatientorilla 9.6.2017 klo 9 – 15. Torilla on esillä erilaisia traktoreita ja koneita sadan vuoden ajalta sekä ohjelmaa koko perheelle.

Kaisaniemenrannassa ja Kaisaniemen puistokujalla on siirtokehotus voimassa 7.6.2017 – 9.6.2017. Katualueet ja pysäköintialueet varataan kulkueen järjestäytymiseen. Tontille ajo ja huoltoajo on sallittu Pitkänsillan suunnasta. Ajoneuvoliikenne Kaisaniemenrantaan pysäytetään kulkueen ajaksi.

Polkupyöräily ja polkupyörien tuonti Kaisaniemenrantaan on kielletty 9.6.2017 klo 6 – 16.

Myös Kaisaniemen puistokujalla radan varressa on polkupyöräilyyn liittyviä rajoituksia klo 10 – 15. Varaudu käyttämään kiertotietä: Itäinen Teatterikuja – Svante Olssonin puistokuja – Unioninkatu – Pitkänsillanranta – Säästöpankinranta – Eläintarhantie.

Laakson ratsastuskentän pysäköintialue ja osa Urheilukadun pysäköintipaikoista on varattu tapahtuman käyttöön ja alueilla on siirtokehotus voimassa 9.6.2017 klo 7 – 16.

Pahoittelemme tapahtumasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja MTK 100 historiallisesta työkonekavalkadista:

MTK 100 -työkonekavalkadin reitti
MTK 100 -työkonekavalkadin tapahtumasivu
Klaus Hartikainen, viestintäjohtaja, puh. 040 169 2060
Bettina Lindfors, MTK 100 tuottaja, puh. 040 920 9810
Emma Pihkala, MTK 100 markkinointikoordinaattori, puh. 040 920 9831
Jami Lauttalammi, viestinnän suunnittelija, puh. 040 920 9724
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)mtk.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Ministeriö tarjoaa liian vähän valokuitua MTK:n sulatettavaksi26.6.2018 12:39Tiedote

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliittoa närästää se, että liikenne- ja viestintäministeriön luonnos digi-infrastrategiaksi näyttää unohtaneen kokonaan maaseudun yrittäjien ja maalla asuvien tarpeet. MTK korostaa lausunnossaan sitä, että digitaalisia julkispalveluja ei saada toimintavarmoiksi ja digitalisoituvien ja automatisoituvien maaseudun elinkeinojen liiketoiminta tökkii, mikäli kasvavien tiedonsiirtomäärien edellyttämää valokuitua ei ole maaseudulla saatavilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme