HKL

HKL LIVE tekee kaupunkiliikenteen näkymättömän työn näkyväksi

Jaa

HKL LIVE -tempaus kaappaa Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen Instagram-tilin haltuunsa viideksi päiväksi alkaen tänään. HKL:n työntekijät asentajista insinööreihin ja kuljettajista hallintoihmisiin postaavat miltei kellon ympäri @hklhst-tilille kuvia raideliikenteen arjesta 21.–25.8.2017.

Kuva: HKL
Kuva: HKL

Yleisöllä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus kurkistaa kaupungin liikennekuhinaan: löytää yllättäviä uusia kuvakulmia joukkoliikenteeseen, jota on helppo pitää itsestäänselvyytenä. Samalla pääsee erilaisten ammattilaisten mukana joukkoliikenteen kulissien taakse. Millainen on ratikkavarikko kesäyönä? Miltä heräävä kaupunki näyttää hiomavaunun kuljettajan silmin? Kuinka pimeää metrotunnelissa on? Mitä HKL:n hallinnon asiantuntijat tekevät työkseen?

Kuvavirtaa on tiedossa reaaliaikaisesti ja nonstoppina aamuvarhaisesta yömyöhään koko arkiviikon ajan. Postaamista toteutetaan kymmenien ihmisten voimin ennätystahtiin noin kerran tunnissa.

Ainutlaatuisen HKL LIVEn tavoitteena on tehdä HKL:n yleensä näkymätöntä asiantuntijatyötä näkyväksi. HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL on kasvavan ja muuttuvan metropolialueen liikenteen kehittämisen johtavia asiantuntijoita, joka liikuttaa ihmisiä puhtaasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

HKL LIVE 21.–25.8.2017 Instagramissa: @hklhst

Seuraa, tykkää ja kommentoi kaupungin sykettä tunnisteella #HKLLIVE

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelukehitys- ja viestintäpäällikkö
Elina Norrena
elina.norrena@hel.fi
p. 050 412 1941

Kuvat

Kuva: HKL
Kuva: HKL
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 1400
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Raide-Jokerin tavoitekustannuksesta on valmistunut uusi arvio – lopullinen hinta selviää ensi keväänä20.6.2018 12:00Tiedote

Raide-Jokerin rakentamisprojektissa on parhaillaan käynnissä kehitysvaihe, joka kestää ensi kevääseen asti. Kehitysvaiheessa tehdään kesällä 2016 hyväksyttyä hankesuunnitelmaa tarkemmat suunnitelmat sekä määritellään rakentamisen aikataulu ja kustannukset. Kustannusarviota lasketaan moneen kertaan kehitysvaiheen aikana, ja lopullinen hinta täsmentyy sitä mukaa, kun suunnitelmat tarkentuvat. Nyt valmistuneen arvion mukaan rakentamiskustannus on 355 M€ vuoden 2015 hintatasossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme