Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hoitajien kesätyöhakua jatketaan Vaasassa

Jaa

Hoitajien kesätyöhakua jatketaan 31.5.2021 saakka. Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on edelleen tarve hoitajien kesäsijaisille. Kesätöitä on tarjolla lähihoitajille, sairaanhoitajille sekä alan opiskelijoille.

Kesätyöntekijä saa kattavan perehdytyksen työhön, ja tukena työssä on osaava tiimi.

– Meillä on edelleen tarve kesäsijaisille useissa yksiköissä. Tämän vuoksi jatkamme kesätyöhakua toukokuun loppuun saakka, kertoo Anne Lindell Vaasan kaupungin rekrytointipalveluista.

Kesätöitä on tarjolla kaupunginsairaalassa, palveluasumisessa, kotihoidossa, vammaispalveluissa, terveyspalveluissa, kotisairaalassa, kotisairaanhoidossa ja kotiuttamistiimissä.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn sivuilla:

Voit olla myös suoraan yhteydessä rekrytoijiin:

  • Marjo Ahlskog, 0407769272 (kaupunginsairaala, terveyspalvelut, kotisairaanhoito, kotiuttamistiimi)
  • Eeva Ekola, 040 564 8132 (vammaispalvelut)
  • Niina Kujanpää, 0401950091 (kotihoito, palveluasuminen)
  • Riikka Silorinne, 0405053743 (kotihoito, palveluasuminen)

Hoitotyöhön edellytetään alan hyväksyttyjä opintoja ja 18 vuoden ikää. Lähihoitajan sijaisuuksiin huomioidaan myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä kotihoitoon ja vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita.

Sairaanhoitajan tehtäviin edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa. Kesätyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävä opintopistemäärä eli 140 op.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan kaupungin rekrytointivastaava Anne Lindell, p. 040 1534564,
anne.lindell@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme