Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Hoivan kansalaistoiminnan keskus Wärtsi avaa ovensa Järvenpäässä

Jaa
Kansalaistoiminnan keskus Wärtsi aloittaa toimintansa osoitteessa Wärtsilänkatu 10, Järvenpää. Keskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8 – 18.

Kansalaistoiminnan keskus Wärtsi on kohtaamispaikka, joka liittää alueen asukkaat ja toimijat yhteen. Wärtsissä on mahdollista osallistua yhteiseen toimintaan tai viettää aikaansa mukavassa seurassa. Kävijöille on tarjolla myös palveluohjausta ja sosiaalineuvontaa. Tarvittaessa voi peseytyä tai pestä pyykkiä.

"Wärtsi on osa uudenlaista asumisyhteisöä, jossa on M2 -kotien vuokra-asuntojen lisäksi Diakonissalaitoksen Hoivan tukiasuntoja. Kohtaamispaikan ilme ja toiminta muotoutuu kävijöiden mukaan", kertoo yksikönjohtaja Juha Soivio.  "Ajatuksena on innostaa kävijät osallistumaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen."

Tilan avautumista juhlistetaan maanantaina 2.3.2020 klo 10 alkaen. Tervetuloa avajaisiin sekä mukaan toimintaamme.

Linkit:

www.hoiva.fi

https://www.hoiva.fi/2019/10/23/uudenlainen-asumisyhteiso-jarvenpaahan

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Diakonissalaitoksen Hoiva
yksikönjohtaja Juha Soivio
juha.soivio@hoiva.fi
050 300 5506

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy
Diakonissalaitoksen Hoiva Oy
Alppikatu 2
00530 Helsinki

09 77501https://www.hoiva.fi

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Olemme Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaiden kanssa. Diakonissalaitoksen pitkä yli 150 vuotinen historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme asumis-, päihde- ja hoivapalvelujen vastuullisena tuottajana. Tavoitteemme on luoda jokaiselle ihmisarvoinen elämä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme