HOK-Elanto

HOK-Elanto: Kaikki Prismat auki joulunalusviikolla 24/7

Jaa

HOK-Elannon kaikki 12 Prismaa ovat avoinna vuorokauden ympäri joulunalusviikolla 17.-24.12. Prisma Kaari, Itäkeskus, Olari ja Kerava palvelevat nykyisin ympäri vuoden ja vuorokauden. Nyt Prismojen ympärivuorokautista jouluaukioloa testataan koko HOK-Elannon alueella.

– Asiakkailla on meidän toiminta-alueellamme toiveita ja tarpeita arjen helpottamiseen muun muassa joustavampien aikataulujen muodossa. Joulun alla nämä tarpeet ovat aiempien kokemustemme mukaan korostuneet. Helpotamme asiakkaidemme juhlavalmisteluja tänä vuonna koko ketjun voimin, HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Anu Tuomaala linjaa.


­Pääkaupunkiseudun arki pyörii yhä tiiviimmin kelloon tuijottamatta. HOK-Elannon pysyvään 24/7 -verkostoon kuuluu tällä hetkellä 21 myymälää; neljä Prismaa, viisi S-marketia ja 12 Alepaa.


Tontuille seitsemän jouluyötä

– Avaamme koko Prisma -ketjun joulun alla, koska haluamme varmistaa, että asiakkaat voivat tehdä ostoksensa silloin kun se heille parhaiten sopii. Jouluaatto on tänä vuonna maanantaina, ja joulua edeltävät viikonloput voivat olla hurjan ruuhkaisia. Aukioloaikoja laajentamalla uskomme ruuhkien tasoittuvan, Tuomaala jatkaa.


Työvuorosuunnittelu yhteistyössä

Työvuorot suunnitellaan hyvässä yhteistyössä henkilökunnan kanssa.
– Asiakkaiden lisäksi myös henkilökunta on kokemustemme perusteella ottanut uudet aukiolot hyvin vastaan. Nyt käytyjen keskustelujen perusteella sama tilanne tuntuu jatkuvan tänäkin vuonna, Tuomaala toteaa.

Prismat Hyvinkäällä, Isossa Omenassa, Sellossa, Malmilla, Viikissä, Järvenpäässä, Tikkurilassa ja Jumbossa avaavat ovensa joulun aukiolokokeiluun maanantaina 17.12. aamuseitsemältä ja sulkevat ovet seuraavan kerran 24.12. klo 16.

Prismat Kaaressa, Itäkeskuksessa, Olarissa ja Keravalla palvelevat normaaliin tapaan vuorokauden ja vuoden ympäri.

Yhteyshenkilöt

Anu Tuomaala, ketjujohtaja, HOK-Elannon Prismat, p. 010 76 68080

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Kaupintie 14, PL 53
00441 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 620 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 320. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Luomumyynti kasvanut pääkaupunkiseudun S-marketeissa – suurin nousu Lauttasaaressa, Myyrmannissa ja Jakomäessä5.3.2019 12:15:48 EETTiedote

Pääkaupunkiseudulla toimiva HOK-Elanto on Suomen suurin luomukauppias, joka myy noin 20 prosenttia vähittäiskaupoissa myydyistä luomutuotteista Suomessa. Luomumyynti on suurinta S-marketeissa, joissa jo vakiintuneiden luomusuosikkien kuten banaanien lisäksi nousussa on uusia luomutuotteita. Esimerkiksi välipalatuotteissa, kuten tuorepuuroissa ja rahkoissa luomu valikoituu yhä useammin ostoskoriin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme