Osuuskauppa Hämeenmaa

Hollolan Sale sai uuden tyylikkään ilmeen ja asiakkaiden toivomia palveluita

Jaa

Sympaattisilla maaseutu-Saleilla on pysyvä paikka erityisesti seudun vakituisten ja kesäasukkaiden sydämissä. Hollolan Salen asiakkailla on nyt erityistä syytä hymyyn, kun heidän lähikauppansa kokonaisvaltainen miljööuudistus on valmistunut.

Uudistuneen myymälän päävärit ovat punainen ja harmaa. Tehostevärinä on käytetty tyylikästä mustaa. Raikas nykyaikainen värimaailma on tuttu niistä Sale-myymälöistä, jotka on jo uudistettu ketjun uuden ilmeen mukaisesti.

Hollolan Salen koko myymälämiljöö, hedelmä- ja vihannesosasto sekä osa kalusteista uudistettiin keväisen remontin yhteydessä.

– Myymälä sai uuden raikkaan ilmeen, seinät maalattiin ja friisit uusittiin. Asioimisen helppous on huomioitu entistä paremmin – myymälä on nyt aiempaa selkeämpi, kertoo ryhmäpäällikkö Katri Lehtinen.

– Uudet hyllynpäädyt ja pienet yksityiskohdat tuovat ryhtiä myymälään, jatkaa myymäläpäällikkö Maija Karelius-Hieto.

Paikallisesti kohdennettu valikoima

Miljööuudistuksen yhteydessä Sale Hollolan tuoteryhmiin tehtiin päivitystä.

– Uudistuneen myymälämme valikoimissa on huomioitu asiakaskunta yhä paremmin. Tuoteryhmät laajenivat esimerkiksi grillituote-, kahvi- ja juomavalikoimissa, mainitsee Maija Karelius-Hieto.

Valikoimiin on otettu lisäksi useita asiakkaiden toivomia yksittäistuotteita.

Hollolan Salesta löytyy nyt myös take away -kahvipiste ja puutarhaharrastajien iloksi laaja kesäpiha. Lisäksi myymälään on avattu asiakkaiden toivoma paistopiste, josta saa päivittäin tuoreita suolaisia ja makeita herkkuja.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme