Honor Finland

Honor laajentaa valikoimaansa Suomessa: tuo markkinoille ensimmäisen tietokoneen ja kuulokkeet

Jaa

Honorin uusimmat julkistukset tukevat yrityksen tavoitetta rakentaa kuluttajia paremmin palvelevaa älylaite-ekosysteemiä.

Älylaitevalmistaja Honor esitteli Barcelonassa eilen illalla järjestetyssä pressitilaisuudessa uudet tuotteet, joista MagicBook 14 -tietokone ja Magic Airbuds -kuulokkeet saadaan kevään aikana myös Suomen markkinoille. Lisäksi suosittua MagicWatch 2 -älykelloa pystyy lähitulevaisuudessa päivittämään uusilla vaihdettavilla rannekkeilla. Tuotteet tukevat Honorin tavoitetta rakentaa laajempi älylaite-ekosysteemi, joka palvelee kuluttajia entistä paremmin ja tehokkaammin.     

Tilaisuudessa lanseeratut, Huawei AppGallery -sovelluskaupalla varustellut, Honor 9X Pro - ja Honor View 30 Pro -älypuhelimet eivät toistaiseksi ole tulossa myyntiin Suomessa. 

Honor MagicBook 14:ssa korostuu pitkä akunkesto ja pop up -kamera

MagicBook 14 on Honorin ensimmäinen kansainvälisille markkinoille myyntiin tuleva tietokone. Rakenteeltaan ohut ja kevyt MagicBook 14 soveltuu hyvin aktiiviseen elämäntyyliin, jonka lisäksi siitä löytyy paljon laadukkaita ominaisuuksia. Tietokonetta pystyy käyttämään yhdellä latauksella jopa kymmenen tuntia, siinä on FullView-näyttö korkealla näytön ja rungon välisellä suhteella sekä tehokas ydin, joka takaa nopean suorituskyvyn ja parannetun grafiikan. Lisäksi tietokone on helposti yhdistettävissä muihin Honor-tuotteisiin. 

Honor MagicBook 14:ssa on näppäimistöstä löytyvän kamerapainikkeen alle piilotettu pop up -kamera, joka nousee esiin vain tarvittaessa ja näin ollen lisää käyttäjän turvallisuutta. Myös tietokoneesta löytyvä sormenjälkitunnistus parantaa turvallisuutta ja helpottaa sisäänkirjautumista. 

MagicBook 14 (256GB) on saatavilla tyylikkäässä Mystic Silver -värissä ja se tulee Suomessa myyntiin huhtikuun aikana. 

Honor Magic Earbuds -kuulokkeet suodattavat aktiivisesti taustamelua 

Honorin langattomat Magic Earbuds -kuulokkeet pysyvät hyvin paikoillaan aktiivisellakin käyttäjällä. Kuulokkeiden sisäänrakennetut kolmoismikrofonit suodattavat aktiivisesti taustamelua ja mahdollistavat hyvän kuuluvuuden musiikille ja puheluille. Kuulokkeista löytyy myös 10 millimetrin ohjainyksikkö, joka mahdollistaa erinomaisen basson kuuluvuuden. 

Magic Earbuds -kuulokkeet tulevat myyntiin huhtikuussa ja ne ovat saatavilla Pearl White - ja Robin Egg Blue -värissä. 

Uusia rannekkeita ja ominaisuuksia MagicWatch 2 -älykelloon

Tammikuussa Suomessa lanseerattuun Honor MagicWatch 2 -älykelloon on huhtikuusta alkaen saatavilla uusia EasyFit -rannekkeita. Rannekkeita on saatavilla kahdessa eri koossa (46mm ja 42mm) joko nahkaisena tai fluoroelastomeerisenä, joka on ekologinen ja allergiaystävällinen materiaali. Nahkaista ranneketta on saatavilla Wonderland Green - ja Wizard Purple -väreissä, kun taas fluoroelastomeerisen rannekkeen värivaihtoehdot ovat Daylight Yellow, Olive Green, Reef Blue, Sky Blue, Lilac Purple ja Camellia Pink

MagicWatch 2 -kellon uudet päivitykset mahdollistavat muun muassa kuukautiskierron seuraamisen. Lisäksi parannettu SpO2-monitori mahdollistaa hapenottokyvyn entistä paremman seuraamisen harjoituksen aikana. Uudet päivitykset ovat saatavilla maaliskuun lopussa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Pöyry
Mellakka Helsinki
jenni@mellakkahelsinki.fi
050 343 2061

Kuvat

Lataa
Honor MagicBook 14
Honor MagicBook 14
Lataa
Honor Earbuds
Honor Earbuds
Lataa
Honor Earbuds
Honor Earbuds
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Honor Finland
Honor Finland
Läkkisepäntie 23
00620 Helsinki

https://www.hihonor.com/fi/

Honor on Huawei Groupin johtava älypuhelinperhe. Se on tarkoitettu vaativille ja rohkeille diginatiiveille. Huawein tuotteita ja palveluja on saatavilla yli 170 maassa, ja niitä käyttää kolmasosa maailman väestöstä. Huawei oli vuonna 2017 maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja toimitettujen puhelinten kappalemäärissä mitattuna.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Honor Finland