RideHoop Oy

Hoop tuo sähköpotkulaudat Helsingin ja Dubain kaduille

Jaa

Mobiilisovelluksen kautta toimiva palvelu on käyttäjälle hauska, helppo ja edullinen.

HOOP FOTO
HOOP FOTO

Suomalaista startup-yritys Hoopia voidaan pitää sähköisenä versiona suosituksi tulleista kaupunkipyöristä. Ensimmäiset sähköpotkulaudat tulevat vuokrattaviksi Helsingissä lumien sulattua. Hoop on erityisen kätevä liikkumisväline niin sanotulle ”viimeiselle kilometrille” eli esimerkiksi juna-asemalta töihin tai kotiin.

-Käytännössä Hoopin sähköpotkulaudat toimivat julkisen liikenteen jatkeena ja tarjoavat näin ollen kuluttajille hauskan, kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua paikasta toiseen. Sähköskootteri on päästötön, kertoo Hoopin toimitusjohtaja Jerry Jalava.

Kaikkia Hoopin neljää perustajakaverusta yhdistää huoli ilmastonmuutoksesta.

-Yhteinen missiomme on vähentää yksityisautoilua tuomalla rinnalle ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, joiden käyttäminen on niin hauskaa ja vaivatonta, että kuluttaja ei enää ikinä halua istua autoruuhkassa, Jalava jatkaa.

Pikkurahalla paikasta toiseen

Hoopilla ajaminen on myös edullista: 0,15 euroa minuutilta. Lisäksi kuluttajat säästävät rahaa ja saavat etuja Hoopin yhteistyökumppaneilta parkkeeraamalla skootterit kaupungin ja asukkaiden näkökulmasta hyväksi havaittuihin sijainteihin.

Hoopin työntekijät keräävät muualle jätetyt potkulaudat ja toimittavat ne parkkipaikkoihin, joissa ne ovat helposti kuluttajien saatavilla. Potkulauta avataan ja lukitaan puhelimeen asennettavalla Hoop-sovelluksella. Potkulaudan maksiminopeus on 25 km/h ja niillä ajetaan pääsääntöisesti pyöräteillä. Kypärä ei ole pakollinen, mutta se on suositeltava.

Ensin Dubai, sitten Helsinki

Hoopin suunnitelmissa on laajentaa toimintaa Suomessa myös muihin kaupunkeihin. 
Dubaissa suomalaisyritys lanseeraa palvelun jo maaliskuussa Dubai Silicon Oasis alueella yhteistyössä Smart City hankkeen kanssa. Silicon Oasis ilmoitti rakentavansa koko kaupungin kattavan pyörätieverkon kevään ja kesän aikana tukemaan Hoopin lanseeraamaa uutta liikkumismuotoa. Hoop neuvottelee parhaillaan palvelun laajentamisesta usealle alueelle Dubaissa ja muualla Lähi-idässä.

Yhteyshenkilöt

Jerry Jalava CEO
Founder email: jerry@ridehoop.com
+358 447545555 www.ridehoop.com

Kuvat

HOOP FOTO
HOOP FOTO
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

RideHoop Oy
RideHoop Oy
Aleksanterinkatu 15 B
00100 HELSINKI

info [at] ridehoop.comhttp://www.ridehoop.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.