Hibob

HR:ää mullistava Hibob keräsi 70 miljoonan dollarin rahoituksen – vauhdittaa laajentumista myös Suomessa

Jaa

Moderniin työkulttuuriin ja työntekijöiden sitouttamiseen keskittyvä israelilainen startup Hibob on kerännyt 70 miljoonan dollarin B-vaiheen rahoituksen. Sijoituskierrosta johtivat SEEK ja Israel Growth Partners (IGP). Hibob haluaa nyt panostaa Suomen markkinaan sen aktiivisen kasvuyrityskentän vuoksi.

Hibobin toimitusjohtaja Ronni Zehavi.
Hibobin toimitusjohtaja Ronni Zehavi.

Vuonna 2015 perustettu Hibob on kasvanut vain viidessä vuodessa yhteensä yli 124 miljoonaa dollaria rahoitusta saaneeksi kansainväliseksi kasvuyritykseksi. Uusi rahoitus käytetään tuotekehitykseen ja laajentumiseen muun muassa Pohjoismaihin.

“Suomessa on paljon nopeasti kasvavia yrityksiä ja moderni työkulttuuri, jossa työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Meillä on jo kasvava joukko tyytyväisiä asiakkaita Suomessa, jonka vuoksi haluamme uuden rahoituksen voimin panostaa erityisesti tähän markkinaan ja olla mukana vauhdittamassa suomalaisten yritysten kasvua”, kommentoi Hibobin toimitusjohtaja Ronni Zehavi.

Hibobista on tullut vahva toimija globaalisti toimivien keskisuurten yritysten joukossa, minkä ansiosta se on nopeasti saavuttamassa HR-järjestelmien markkinajohtajan aseman. Yli tuhannen asiakkaan joukkoon kuuluu pitkä liuta kansainvälisiä kasvuyrityksiä, kuten Fiverr, Revolut ja Happy Socks. Suomessa sitä käyttävät muun muassa Rovio Entertainment ja Aiven. 

Pakollinen etätyö on nostanut HR:n valokeilaan

Koronapandemian mukanaan tuoma äkillinen muutos työskentelytavoissa on pistänyt erityisesti HR-osastot koville. Haasteita ovat tuoneet niin etänä tapahtuvat rekrytoinnit ja perehdytykset kuin yt-neuvottelut ja niistä koituvat lomautukset ja irtisanomiset. Kun yhteisöllisyyden tunnetta ja vertaistukea ei fyysisesti ole, on HR:llä edessään täysin uudenlainen haastava ympäristö.

Kasvuyhtiöiden tarpeisiin suunniteltu HR-järjestelmä bob yhdistää datalähtöiseen henkilöstöhallinnan työkaluun myös tiimin yhteisöllisyyttä lisäävät ominaisuudet: sosiaalisen median syötettä muistuttavalla alustalla voi esimerkiksi jakaa kuvan omasta työpäivästä, kiitoksia onnistuneesta projektista sekä luoda yhteisten kiinnostusten kohteiden ympärille kerhoja. Se lisää myös läpinäkyvyyttä: kännykkään ladattavasta sovelluksesta näkee yhdellä vilkaisulla, mitä yrityksessä kullakin hetkellä tapahtuu – aina työntekijöiden syntymäpäivistä tärkeisiin koko yritystä koskeviin uutisiin.

Tekniikan alan halutuimpien työpaikkojen joukkoon kuuluva peliyhtiö Rovio on panostanut etätyöhön ja joustavaan malliin jo ennen korona-ajan alkuakin, mutta poikkeusolot toivat mukanaan silti uusia haasteita.

“Etätyöskentelyyn ei voi vain siirtyä miettimättä prosesseja ja niiden vaikutuksia monelta kannalta. Erityisesti työn aloitus etänä ja ensimmäisten viikkojen perehdytys on muuttunut, ja sen merkitys ja prosessin sujuvuuden tärkeys on korostunut. On ollut mukava huomata kuinka joustavasti bobin onboarding-flowta on voinut räätälöidä eri tilanteisiin ja tarpeisiin sopivaksi”, kommentoi Rovion henkilöstöjohtaja Heini Kaihu.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Emilia Jaakkola
EJ Communications
emilia@ejcomms.com
+358407042132

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hibobin toimitusjohtaja Ronni Zehavi.
Hibobin toimitusjohtaja Ronni Zehavi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hibob on israelilainen teknologiayritys, jonka intuitiivinen ja datalähtöinen HR-alusta bob on rakennettu ihmisten nykyaikaisia työskentelytapoja varten. Lanseerauksensa jälkeen vuodesta 2015 bob on saavuttanut peräkkäisen kolminumeroisen kasvun vuosi vuodelta, ja siitä on tullut HRIS-valinta yli 1000 modernille, keskisuurelle ja monikansalliselle yritykselle, jotka ymmärtävät, että tehokas ja ketterä HR-teknologiapaketti on yrityksen menestyksen avaintekijä. Nopeasti kasvavat yritykset ympäri maailmaa, kuten Monzo, Happy Socks, Rovio Entertainment, Gong, Fiverr ja VaynerMedia luottavat bobiin helpottaakseen HR:ää ja esihenkilöitä sitouttamaan, kehittämään ja pitämään kiinni huippuosaajista. Lisätietoa www.hibob.com 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.