HSL Helsingin seudun liikenne

HSL-alueen aamuliikenne sujui verraten hyvin

Jaa

Veturinkuljettajien mielenilmaus on näkynyt HSL-alueen liikenteessä normaalia täydempinä busseina, mutta olosuhteet huomioon ottaen aamu sujui hyvin. HSLn saamien tietojen mukaan yleisesti ottaen terminaaleissa ja bussipysäkeillä vältyttiin pahalta ruuhkalta ja tungokselta. Osassa busseissa on ollut jopa väljää. Myöhästymiset ovat olleet 5-10 minuutin luokkaa. Viivästystä aiheutti aamulla muun muassa Turuntiellä sattunut kolari.

”Iltapäiväruuhkassa ajettavaan kalustoon ei ole tulossa muutoksia tai lisäyksiä. Normaalitiistaina ruuhkatunnit ajoittuvat klo 15-17. Jos omaa matkaa on mahdollista ajoittaa ruuhkahuipun ulkopuolelle, se sujuvoittaa liikennettä”, HSL:n päällikköpäivystäjä Mika Häyrynen suosittelee.

Lentoasemalle ajavissa busseissa oli täyttä. HSL suositteleekin matkalla lentoasemalle mahdollisuuksien mukaan käyttämään myös Hakaniemestä lähtevää bussia 617 tai Elielinaukiolta lähtevää bussia 415. Lentoasemalla on tänään useampia oppaita, jotka ohjaavat matkustajia busseihin ja myyvät lippuja.

HSL:n saaman tiedon mukaan junaliikenne käynnistyy normaalien aikataulujen mukaan heti puolenyön jälkeen. Poikkeuksena on peruttu N-juna Keravalta klo 00.14.

Yhteyshenkilöt

päällikköpäivystäjä Mika Häyrynen, puh. 040 505 5294

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 360 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain noin 360 miljoonaa matkaa, mikä on 63 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme