HSL Helsingin seudun liikenne

HSL loistaa Pyöräilytalvi-kampanjassa

Jaa

HSL on jälleen Pyöräliiton yhteistyökumppanina Pyöräilytalvi-kampanjassa ma 20.– pe 26.11. Talvipyöräilyn ilosanomaa levittävät muun muassa HSL:n logolla varustetut LED-valot.

Pyöräliitto ja HSL kampanjoivat 20.11. alkaen talvipyöräilyn puolesta. Kuvaaja:  Martti Tulenheimo.
Pyöräliitto ja HSL kampanjoivat 20.11. alkaen talvipyöräilyn puolesta. Kuvaaja: Martti Tulenheimo.
 

Kampanjan ohjelmaan kuuluu muun muassa HSL:n ja Pyöräliiton yhteinen valokuvakisa. Parhaat otokset palkitaan. Voittaja saa pyörän ja neljä muuta lahjakortin pyörän talvirenkaiden vaihtoon.

Marraskuun saavat loistamaan 1 500 HSL:n logolla varustettua LED-valoa, joita Pyöräliitto ja Helsingin polkupyöräilijät jakavat kampanjatapahtumissaan. HSL:n palvelupisteissä on jaossa Pyöräillen talvella -esitettä. Talvipyöräilyn viestiä vievät myös HSL:n sosiaalisen median kanavat ja radiomainokset.   

HSL haluaa lisätä LED-valojen jakamisella liikenneturvallisuutta ja ilahduttaa aktiivisen liikkumistavan valinneita ihmisiä. Pyöräilytalvi-kampanja painottaa talvipyöräilyn mutkattomuutta ja kannustaa ihmisiä kulkemaan pyörillä ympäri vuoden. Pyöräily on tavallista liikennettä siinä missä jalankulkukin.

Kampanjan verkkosivuilta löytyy vinkkejä, miten ottaa talvella fillaroinnista ilo irti. Sivuilta löytyy tietoa myös muiden paikkakuntien tapahtumista, sillä Pyöräliitto kampanjoi maanantaista alkaen viikon ajan eri puolilla Suomea.

HSL-alueen oma pyöräilyportaali auttaa löytämään seudun parhaat pyöräreitit ja tarjoaa apua oikean pyörän valintaan, neuvoja pyöräilyyn sekä erilaisia pyöräilijätarinoita.

Kampanjaa voi seurata Twitterissä hastagilla pyöräilytalvi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

HSL
Tarja Jääskeläinen
Johtava asiakasohjelmasuunnittelija, puh. 050 3855 043, tarja.jaaskelainen@hsl.fi

Helsingin polkupyöräilijät
Petteri Nisula, puh. 0400 957 014, petteri.nisula@hepo.fi

Valtakunnallinen kampanja
Martti Tulenheimo
Erityisasiantuntija, Pyöräliitto,
puh. 041 5389 495, martti.tulenheimo@pyoraliitto.fi

Valtakunnallinen viestintä
Erika Weckström, Pyöräliitto, puh. 044 9824 328, erika.weckstrom@pyoraliitto.fi

Kuvat

Pyöräliitto ja HSL kampanjoivat 20.11. alkaen talvipyöräilyn puolesta. Kuvaaja:  Martti Tulenheimo.
Pyöräliitto ja HSL kampanjoivat 20.11. alkaen talvipyöräilyn puolesta. Kuvaaja: Martti Tulenheimo.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 380 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain noin 360 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 13.2.201813.2.2018 15:28Tiedote

Kokouksen esityslistan voi lukea täältä: http://hsl01.hosting.documenta.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2018503 Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2019, lähtökohdat ja tavoitteet jatkosuunnittelulle Hallitus hyväksyi lähtökohdat ja tavoitteet MAL 2019 -suunnitelman valmistelua ohjaamaan. MAL 2019 -työtä toteutetaan edellisellä suunnittelukierroksella määritetyn vision pohjalta. MAL 2019 -suunnitelman lähtökohtana on, että vuonna 2050 Helsingin seudulla on 2,0 miljoonaa asukasta ja 1,05 miljoonaa työpaikkaa. Tavoitteena on myös luoda seudusta vähäpäästöinen, houkutteleva, elinvoimainen ja hyvinvoiva. MAL 2019 -suunnittelua velvoittava tavoitetaso on, että liikenteen kasvihuonekaasujen päästövähennys on vähintään 50 prosenttia vuoden 2005 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Asiasta tiedotetaan erillisellä tiedotteella. Linkki esityslistaan: http://hsl01.hosting.documenta.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2018503-2 HSL:n tuloskortin hyväksyminen vuode

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme