HSL Helsingin seudun liikenne

HSL-sovelluksessa toimintahäiriö, lipun ostaminen ei onnistu

Jaa

HSL-sovelluksessa on laaja toimintahäiriö, minkä vuoksi sovelluksella ei voi ostaa lippuja. Myöskään voimassa olevat kausiliput eivät näy puhelimessa. Häiriön syytä selvitetään ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian, mutta tällä hetkellä ei ole tietoa, kuinka pitkään siinä menee. Päivitämme tilannetietoa hsl.fi:hin heti, kun sitä on saatavilla.

HSL hyvittää häiriön aikana hankitut ylimääräiset liput:

  • Maksukortin katevaraukset lipuista, jotka eivät ole häiriön takia tulleet HSL-sovellukseen, purkautuvat kahden tunnin kuluttua.
  • Puhelinlaskulle ostetut liput hyvitetään noin 2-3 päivän kuluessa.
  • Jos asiakkaalla on sovelluksessa voimassa oleva kausilippu, HSL hyvittää kertaliput, jotka hän on joutunut ostamaan häiriön aikana.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa: Jatkuvuuden ja häiriöhallinnan asiantuntija Jere Haavisto, puh. 040 481 1181

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme