HSL Helsingin seudun liikenne

HSL-sovelluksesta saa viikonloppuna mobiilikertaliput puoleen hintaan

Jaa

Uudesta HSL-sovelluksesta saa lauantaina 1.9. ja sunnuntaina 2.9. kertaliput puoleen hintaan.

Alennus on voimassa lauantaista klo 6 alkaen sunnuntaihin klo 24 asti. Tarjous koskee sekä aikuisten että lasten kaikkien vyöhykkeiden kertalippuja.

HSL muistuttaa kampanjalla siitä, että HSL:n mobiililippujen myynti siirtyy lauantaina 1.9. vanhasta mobiililippusovelluksesta uuteen HSL-sovellukseen Windows Phone -puhelimia lukuun ottamatta.

HSL-sovelluksesta voi ostaa lippuja Android ja iPhone -käyttöjärjestelmien puhelimilla. Mobiililippusovelluksesta saa lauantaista alkaen lippuja ainoastaan Windows Phone -puhelimilla.

Viikonloppualennus koskee myös HSL-mobiililippusovellusta eli Windowsin-puhelimen käyttäjätkin ovat tarjouksen piirissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johtava mobiili- ja nettimyynnin asiantuntija Satu Rönnqvist, HSL, puh. 050 572 9490
Konseptin omistaja Niko Tynkkynen, HSL, puh. 040 718 5957

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Joukkoliikenteeseen kannattaa varata viikonloppuna riittävästi aikaa, sillä metron Helsingin osuutta korvataan busseilla 11.-13.1.9.1.2019 09:37Tiedote

HSL järjestää ensi viikonloppuna korvaavaa bussi- ja raitioliikennettä metron tilalle, sillä metrojunat eivät kulje perjantai-iltana 11.1. Itäkeskuksesta Mellunmäkeen ja Vuosaareen. Lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.1. metro ei liikennöi Lauttasaaresta itään. HSL kehottaa varaamaan matkustamiseen riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä korvaavat bussit saattavat tulla ruuhkatunteina täyteen. Autoilua Helsingin ydinkeskustassa kannattaa välttää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme