HSL Helsingin seudun liikenne

HSL tekee keväällä lippulajitutkimusta runkolinjabusseissa

Jaa

HSL tekee keväällä lippulajitutkimusta runkolinjabusseissa 25.4. alkaen. Tutkimuksen teko sujuu nopeasti, kun asiakkaan lippu on helposti saatavilla.

HSL tekee tänä keväänä lippulajitutkimusta 25.4. alkaen 25.5. asti. Tutkimusta tehdään runkolinjabusseissa.

HSL selvittää tutkimuksen avulla, mitä lippuja joukkoliikenteen asiakkaat käyttävät ja missä kunnissa he asuvat.

HSL käyttää lippulajitutkimuksella kerättyjä tietoja joukkoliikenteen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tutkimuksen aineiston keräävät HSL:n matkalippujen tarkastajat tarkastustyönsä ohessa. Tarkastajat kulkevat linjoja päästä päähän matkustajia haastatellen. Aineiston keruu sujuu nopeasti, kun asiakkaalla on matkalippu helposti saatavilla. HSL toivoo, että tutkimuksesta ei aiheudu asiakkaille ylimääräistä vaivaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tutkimuspäällikkö Marko Vihervuori, HSL, puh. 09 4766 4382

Tarkastusesimies Sanna Hirvi, HSL, puh. 09 4766 4179

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 420 työntekijää, ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin ennen koronaa yli 390 miljoonaa matkaa vuodessa. Korona on vaikuttanut merkittävästi joukkoliikenteen käyttöön, ja matkustajamäärämme ovat nyt noin 40 prosenttia pienemmät. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme