HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n uusi hallitus kokoontui ensimmäisen kerran tiistaina 21.9.

Jaa

HSL:n hallitus kokoontui tiistaina 21.9. etäyhteyksin puheenjohtaja Matias Pajulan johdolla. Kokous oli viime viikolla nimetyn uuden hallituksen ensimmäinen.

Uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa käsiteltiin ennen muuta hallituksen omaan työskentelyyn liittyviä asioita. Hallitus päätti muun muassa kokoustensa läsnäolo- ja puheoikeuksista ja pöytäkirjanpitäjästä sekä hallituksen toimikunnan asettamisesta.

Lisäksi hallitus merkitsi tiedoksi MAL-sopimuksen 2020–2031 seurantakatsauksen.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 5.10.2021.

Linkki kokouspöytäkirjaan

Yhteyshenkilöt

Mika Nykänen
toimitusjohtaja
p. 09 4766 4040

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme